• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.11.2022

21:35

ZNAMO KOLIKO VELIKI NAŠI NAVIJAČI! Milan Borjan nakon eliminacije: FOKUS NA DUPLOJ KRUNI!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZNAMO KOLIKO VELIKI NAŠI NAVIJAČI! Milan Borjan nakon eliminacije: FOKUS NA DUPLOJ KRUNI!

Podeli vest

Utiske posle poraza Crvene zvezde od Monaka rezultatom 4:1 izneo je i naš kapiten Milan Borjan.

- Dobro smo se pripremali za meč, ali rano primljen pogodak nas je poremetio, uz to, Monako je veoma kvalitetna ekipa, brza, jaka. Nama je baš brzina falila danas, kao i da povežemo par pasova u ofanzivi, dok smo u odbrani primali golove na naše greške i tu počinjem od sebe. Žao mi je što nismo prošli dalje, ali sad je fokus na prvenstvu i kupu, jer želimo da i treću godinu u nizu osvojimo duplu krunu - počeo je Borjan. 
 
Poništen gol Pešića u jeku naleta naših prvotimaca je svakako loše uticao na ekipu.
 
- VAR ubija fudbal, strast, energiju, radost, ali šta da se radi, bio je ofsajd. Sigurno da bi nam taj gol dao dodatnu energiju, ali danas nije bio naš dan. Nastavljamo dalje...
 

Navijači su i večeras prešli kilometre da bi bodrili svoju Crvenu zvezdu.
 
- Znamo koliko su veliki naši navijači i na koji način nas podržavaju. I kada pobeđujemo i kada gubimo, oni su tu da budu naš 12. igrač i hvala im na podršci. Znam da su večeras prevalili dalek put i žao mi je što im nismo vratili pobedom. Imamo još tri utakmice do pauze, i pokušaćemo ponovo da ih obradujemo duplom krunom - podvukao je Borjan.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vladimir

pre 1 godinu

Ja sam navijac zvezde ona igra zvezde od sinoc katastrofa je blaga reč. Terzucu ako imaš još i malo crnogorske časti ODLAZI. Hvalio si se da si doveo pojačanja a doveo si nižerazredne fudbalere koji ne može da igraju ni u najgorim ligama na svetu. Oprali ste pare i opljačkali sve sto je bilo. Ni jedan igrač ne vredi ni 100€ a kakvi milione vi ste slika cele situacije u zemlji i sportu. Zato dok svi vi ne odete i ne uspostavi se novi sistem nema nama hleba ovde!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija