• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2022

17:27

(ANKETA) ZVEZDA U SERIJI PORAZA! Jovanović POLJULJANA pozicija! Evo ko bi sve MOGAO da ga NASLEDI na klupi! U opciji je KVARTET trenera!

Starsportphoto

Crvena zvezda

(ANKETA) ZVEZDA U SERIJI PORAZA! Jovanović POLJULJANA pozicija! Evo ko bi sve MOGAO da ga NASLEDI na klupi! U opciji je KVARTET trenera!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde beleže loše rezultate na startu nove sezone, pa u Evroligi od sedam odigranih mečeva imaju samo jedan trijumf

Crvena zvezda je loše otvorila takmičenje u novoj sezoni na oba fronta, pa je tim Vladimira Jovanovića zaređao sa porazima.

Srpski i regionalni šampion je u Evroligi već upisao šest poraza u sedam kola i "zakovan" je za poslednje mesto tabele najelitnijeg ranga, dok je krizu produbio i prvi poraz u ABA ligi nedavno na parketu nekadašnjeg Pionira od ekipe Zadra.

To je samo produbilo pitanje koliko su pozicije trenera Jovanovića zagarantovane u budućnosti. Naslednik Dejana Radonjića je trebalo da krene putem svog prethodnika i sa Zvezdom pokuša da napravi iskorak na evroligaškoj sceni, međutim...

Zvezda je u najelitnijem klupskom takmičenju doživela poraze od Fenerbahčea, Monaka, madridskog Reala, Baskonije, Panatinaikosa i Efesa u najjačem evropskom klupskom takmičenju, dok su savladali jedino minhenski Bajern koji se takođe nalazi u dnu tabele.

Sama činjenica da su Hrvati u Beogradu nastupili bez najboljeg igrača Luke Božića i, uprkos tome, dobili crveno-bele podgrejala je činjenicu da se Jovanoviću ozbiljno drma klupa.

Foto: Starsportphoto©

Duško Ivanović

To je na društvenim mrežama dovelo do rasprave ko bi mogao da nasledi perspektivnog stručnjaka u Crvenoj zvezdi, a u prvi plan su izbila četiri imena.

Listu predvodi Duško Ivanović, bivši trener Baskonije, Barselone, Panatinaikosa i Bešiktaraš. Osim njega, u opciji su: selektor Srbije Svetislav Pešić, nekadašnji šef struke Zvezde Milan Tomić i, večiti ljubimac Delija, prošloseznoski predvodnik sa klupe Dejan Radonjić.

Anketa

Kod Ivanovića je najčistija situacija, jer je trenutno bez obaveza i slobodan u izboru sredine. Poseduje veliko trenersko iskustvo, i sigurno da bi svojim znanjem mogao da doprinese crveno-belima.

Pešića veže ugovor sa Orlovima, ali je od ranije poznato da ima dobre odnose sa Nebojšom Čovićem. Iza sebe ima bogatu internacionalnu karijeru, a u dva navrata je u prošlosti obavljao funkciju trenera Crvene zvezde.

Foto: Starsportphoto

Pešić je dva puta predvodio Crvenu zvezdu

Na društvenim mrežama se mogla videti i informacija da se kao potencijalni novi trener Zvezde pominje i Milan Tomić. I on je dobro poznat zvezdaškoj javnosti, s obzirom na to da je od 2018. do 2019. godine upravo on sa klupe predvodio crveno-bele, međutim, ima ugovor sa grčkim Peristerijem i trenutno je daleko Kalemegdana.

Foto: Starsportphoto

Milan Tomić ima iskustvo na klupi Zvezde

Isto važi i za Dejana Radonjića koji je sa Zvezdom dominirao prošle sezone. Uprkos lošim rezultatima u Atini sa Panatinaikosom, crnogorski stručnjak uživa poverenje gazde Janakopulosa i teško je verovati da bi uskoro mogao da se vrati među crveno-bele.

Foto: Starsportphoto

Dejan Radonjić je sa Zvezdom prošle sezone osvojio ABA ligu

Ostaje da se vidi da li će Zvezda početi da ređa pobede sa Jovanovićem i tako "odložiti" promociju novog trenera ili će već posle narednog meča na Mali Kalemegdan stići drugi šef struke u novoj sezoni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija