• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2022

17:31

TERZIĆ OTKRIO POZADINU NESTALOG NOVČANIKA! Evo zbog čega je TRČAO za poštenim pronalazačem!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

TERZIĆ OTKRIO POZADINU NESTALOG NOVČANIKA! Evo zbog čega je TRČAO za poštenim pronalazačem!

Podeli vest

Tokom gostovanja Crvene zvezde u Surdulici, na utakmici koju je srpski šampion rešio u svoju korist, prvi čovek crveno-belih imao je manju neprijatnost

Već smo pisali da su Terziću nestali novčanik i naočari, ali je brzom intervencijom poštenog nalazača firzera Filipa Cvetkovića, mali incident dobio srećan epilog.

Sada je generalni direktor Crvene zvezde otkrio šta se sve izdešavalo tog dana:

- Svaka čast za momka. Bila su mi mnogo važna dokumenta i kartice iz novčanika. Hteo sam da mu dam sav keš iz novčanika, ali on nije želeo da uzme - rekao je Zvezdan Terzić za Kurir i dodao:

- Ubeđivao sam ga, čak i potrčao sa njim 15 metara, međutim momak je toliko bio pošten da ništa nije hteo da uzme. Jedva je uzeo... Toliko je pošten momak da bi mi je izuzetno bilo važno da ga nagradim - istakao je Terzić.

Foto: Peđa Milosavljević

Zvezdan Terzić je trčao za poštenim nalazačem da mu se oduži

Klub sa Marakane je, podsetimo, slavio u sudijskoj nadoknadi sa 2:1, golom Aleksandra Kataija iz slobodnog udarca.

Ipak, prema mišljenju sudijskih eksperata, prekrašaja u toj situaciji nije bilo, dok je fudbaler Radnika Nemanja Subotić izjavio da njegov tim "nije smeo" da uzima bod(ove) Zvezdi.

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ISKREN

pre 1 godinu

Gnjido od čoveka,za Tebe je poštenje ne pojmljivo,čovek ne će ništa jel veruje gnjidama ko što si.Ne želi ništa od Tebe jel ćeš sutra poslati tvoje pijavice da ga ispitaju.Čovek pametan i bez onog Dr.kađiskog predznaka. Gubi se iz sportskog života Srbije,sad si za Piksija a do juče si pljuvao po njemu,gnjido.Kava otađbina takav porod.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija