• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2022

10:44

DELIJE MU OVO NEĆE ZABORAVITI! Vildoza ODUŠEVIO crveno-bele! Sa NAVIJAČIMA pratio duel SRBIJE na Mundijalu!

Printscreen

Crvena zvezda

DELIJE MU OVO NEĆE ZABORAVITI! Vildoza ODUŠEVIO crveno-bele! Sa NAVIJAČIMA pratio duel SRBIJE na Mundijalu!

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Luka Vildoza osvojio je ponovo srca navijača budući da je nakon pobede nad Virtusom u društvu Delija pratio meč Srbije i Švajcarske

Navijači Crvene zvezde nadali su se da bi petak mogao da donese duplu radost. Košarkaši srpskog šampiona nisu razočarali pošto su u 11. kolu Evrolige savladali Virtus iz Bolonje, ali je veče pokvarila fudbalska reprezentacija Srbije koja je eliminisana sa Mundijala. 

Budući da se meč Zvezde i Virtusa završio nekoliko minuta pre početka utakmice Srbije i Švajcarske za sve prisutne navijače u Pioniru bio je obezbeđen direktan prenos. Veliki broj njih ostao je na tribinama kultne beogradske dvorane,  a onda se na iznenađenje mnogih među pristalicama crveno-belih pojavio Luka Vildoza. 

 

Argentinski reprezentativac i jedan od najboljih košarkaša Crvene zvezde odlučio je da sa tribina dvorane Aleksandar Nikolić isprati ključni duel Orlova na Mundijalu. Nažalost, ni on nije imao mnogo razloga za slavlje budući da je Srbija ispala, ali svakako da će Delije pamtiti njegov gest. 

Argentinac posle nove briljantne partije (16 poena) i plasmana Gaučosa u osminu finala na miru može da uživa u fudbalu, podruži se sa navijačima koji mu ovaj potez sigurno neće zaboraviti. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija