• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2022

17:10

DOBRO SE SEĆA MARAKANE! Nestvarno! Najavili su 50 HILJADA navijača, a bilo ih je VIŠE! Onaj tunel...

Starsportphoto©

Crvena zvezda

DOBRO SE SEĆA MARAKANE! Nestvarno! Najavili su 50 HILJADA navijača, a bilo ih je VIŠE! Onaj tunel...

Podeli vest

Bivši reprezentativac Engleske Džek Vilšir prisetio se meča Arsenala i Crvene zvezde

Veliki broj talenata nikada nije ispunio svoj pun potencijal, a poslednjih godina sinonim za protraćen talenat postao je Džek Vilšir. Bivši reprezentativac Engleske od odlaska iz Arsenala ne uspeva da se vrati na pravi kolosek, ali je još uvek itekako cenjen na Ostrvu. 

On je uoči meča Engleske i Francuske govorio za ostrvske medije o očekivanjima, a pre svega dotakao se Olivijea Žirua sa kojim je nastupao za Arsenal. Prisetio se Višir utakmice Topdžija na Marakani protiv Crvene zvezde kada je upravo napadač Trikolora postigao pobedonosni gol u 85. minutu. 

- Nisam igrao kada je Olivije postigao onaj sjajni gol ‚škorpionom‘ protiv Kristal Palasa 2017. godine, ali pamtim jedan drugi njegov gol. Uvek je bio sposoban da sjajno improvizuje, a posebno pamtim njegov pogodak za pobedu protiv Crvene zvezde u Beogradu u Ligi Evrope. Trebalo je tada da bude 50.000 navijača na stadionu, ali bilo ih je mnogo više. Kada smo izlazili na teren, morali smo da prođemo kroz taj tunel dugačak 800 metara, na čijem kraju nas je dočekala nezamisliva atmosfera. Kao čitav vek da je bilo 0:0, sve do pet minuta pre kraja. Teo je odradio neku sitnu kombinaciju i Olivije je dohvatio ‚biciklice‘, kao u usporenom pokretu. Bilo je neverovatno - rekao je Vilšir. 

Foto: Reuters

Bivši as Arsenala smatra da Englezi podjednako moraju da obrate pažnju i na Olivije Žirua i na Kilijana Mbapea budui da je napadač Milana nedavno postao najbolji strelac u istoriji reprezentacije. 

- Treba da brinemo o Olivijeu jednako koliko i o Mbapeu. Odbrana će imati pune ruke posla. Kada je došao prvi put u Arsenal na leto 2012. godine, svi smo se pitali ‚ko je sad ovaj‘. Niko od nas nije čuo za njega, ali se brzo nametnuo u svlačionici. Onako veliki, bio je prvi u svemu. Prvi je birao sprave u teretani, pobeđivao je svaki put kada smo se trkali. Bio je u nestvarnoj fizičkoj formi - podvukao je Vilšir. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)
Live TV

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)

Kako tumačiti izjave zvaničnika koji su usledili nakon sednice SE? Ako se malo analizira obraćanje pojedinih ambasadora zaključuje se da je možda svet spreman za velike promene. Na temu donošenja sramne Rezolucije o genocidu u Srebrenici u specijalnom programu Informer TV govorili su politikolog Tijana Sorgić, analitičar Veljko Jovanović, predsednik saveza Srba u Francuskoj David Jakovljević, geopolitički analitičar Mihajlo Olujić, a uživo iz Minhena javio se i politikolog Vlasimir Vidić, dok se uživo iz Amerike javio novinar Dejan Jelača.

24.05.2024

20:51

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija