• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2022

15:19

PANČEV NEUTEŠAN ZBOG MIHAJLOVIĆA! Katastrofa, pogodilo me je...

Reuters/Ap photo/printscreen

Crvena zvezda

PANČEV NEUTEŠAN ZBOG MIHAJLOVIĆA! Katastrofa, pogodilo me je...

Podeli vest

Nakon smrti Siniše Mihajlovića, jednog od najboljih srpskih fudbalera svih vremena, legendarni Darko Pančev je jedva smogao snage da za Informer.rs kaže kako se oseća posle gubitka prijatelja

Mnogo toga su kroz karijeru prošli zajedno Darko Pančev i Siniša Mihajlović, a makedonskom napadaču je bilo posebno teško da priča povodom smrti velikog prijatelja.

- Nemojte da se ljutite, ali ja koji nikada nisam bežao od razgovora, analize ili bilo čega, ne mogu sada da pričam! Pogodilo me ovo, katastrofa... 

Foto: printscreen

 

- Jednostavno nemam snage da pričam sada. Mnogo mi je žao što nas je napustio - tužno je poručio legendarni Darko Pančev.

Oproštajne poruke proslavljenom fudbaleru stižu sa svih strana, a svi su složni u jednom, da nas je napustio veliki čovek i veliki sportista!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija