• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2022

17:19

KAMPACO POSLE DEBIJA U CRVENO-BELOM DRESU! Imao je PORUKU i za sve zvezdaše!

Starsportphoto

Crvena zvezda

KAMPACO POSLE DEBIJA U CRVENO-BELOM DRESU! Imao je PORUKU i za sve zvezdaše!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde "pregazili" su Borac iz Čačka, a meč je obeležio debi Argentinca u dresu srpskog i regionalnog šampiona

Kampaco je na teren kročio sredinom prve četvrtine i izazvao erupciju oduševljenja s tribina dvorane "Aleksandar Nikolić".

Bivši igrač Reala i Denvera priznao je posle meča da je osećao blagu nervozu:

- E pa bio sam nervozan, uzbuđen... Probudio sam se jutros i samo sam hteo da igram, dao sam energiju, donosio dobre odluke i veoma srećan što sam odigrao meč. Atmosfera je bila odlična, hvala navijačima i poručujem im da ću uvek davati sve od sebe na svakom meču. Video sam i tri argentinske zastave, to je ludilo, a možda uskoro bude i više. Moramo da uživamo kao što ljudi uživaju da gledaju ovaj tim. Sledeće nedelje imamo veliku utakmicu - rekao je Kampaco i dodao:

Foto: Starsportphoto©

 

- Čuo sam, ludilo, za sat vremena su otišle sve karte. Hala će da bude prava ludnica, ne mogu da dočekam. Ta energija nam daje motivaciju i moramo to da iskoristimo... Imam posebnu motivaciju za Barsu jer sam već igrao za Real, moramo da iskoristimo našu dvoranu i da odigramo dobru košarku protiv jednog od najboljih timova u Evropi. Ako hoćemo da ih pobedimo, moramo da budemo pametni i da se borimo -  istakao je argentinski plejmejker.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bjj

pre 1 godinu

Moze da popusti kitu i on i zvezdasi....i naravno vi iz informera

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija