• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.12.2022

19:30

DUŠKO IVANOVIĆ SA PORODICOM NA  NOVOGODIŠNJEM KOKTELU CRVENE ZVEZDE! Trener crveno-belih vidno raspoložen pred novi evropski izazov!

Informer

Crvena zvezda

DUŠKO IVANOVIĆ SA PORODICOM NA NOVOGODIŠNJEM KOKTELU CRVENE ZVEZDE! Trener crveno-belih vidno raspoložen pred novi evropski izazov!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović pojavio se sa porodicom na tradicionalnom novogodišnjem koktelu kluba sa Malog Kalemgdana

Duško Ivanović je svojim dolaskom preporodio igru crveno-belo tim, a klub je pod njegovim vođstvom u jednom momentu imao šest pobedu u nizu kada je u pitanju Evroliga.

Trener Crvene zvezde  se na koktelu pojavio u društvu  supruge i ćerke, a sudeći po fotografijama bili su vidno rasploženi.

Takođe prisutni su i košarkaši Crvene zvezde, među kojima je i Hasan Martin.

Američki centar pojavio se sa steznjacima, koje nosi zbog povrede kolena.

Foto: Informer

Zvezdu već u petak očekuje novi evropski izazova kada igra protiv Barselone.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija