• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.12.2022

09:52

ZVEZDA DOBILA MILIONSKU PONUDU! Rusi spremni da odreše kesu, ali...

Starsportphoto©

Crvena zvezda

ZVEZDA DOBILA MILIONSKU PONUDU! Rusi spremni da odreše kesu, ali...

Podeli vest

Crvena zvezda je odbila milionsku ponudu za pouzdanog vezistu, Kingsa Kangvu!

Ruski klub Krila Sovjetov, pokazao je veliko interesovanje za 23-godišnjeg Zambijca, pa je u Ljutice Bogdana stigla i zvanična ponuda teška 1.200.000 evra, uz 20% od naredne prodaje - piše Telegraf.

Sa druge strane, uprava crveno-belih smatra da to nije dovoljno jaka ponuda, a osim toga, veruju da Kangva može još više igrački da doprinese timu koji sa klupe predvodi Miloš Milojević.

Foto: Starsportphoto

 

Kangva je u Zvezdu stigao u julu 2022. godine, a do sada je u crveno-belom dresu odigrao 25 utakmica, uz 6 postignutih golova i tri asistencije.

Što se tiče odlazaka, odavno je obezbeđen potpis Lazara Nikolića iz Javora, igrača koji bi trebalo da pojača konkurenciju na desnom boku, kao i reprezentativca Srbije Uroša Spajića. Čeka se i dalje angažovanje klasičnog špica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

OVI SVI JOŠ MISLE DA U SRBIJI MOGU DA UZMU IGRAČA ZA SIĆU. VREME JE DA SE PROBUDE I VRATE U STVARNOST.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija