• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2022

14:40

ATAMAN OTKRIO ONO ŠTO SU ZVEZDAŠI ŽELELI DA ČUJU! Evo da li će centar POJAČATI crveno-bele!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

ATAMAN OTKRIO ONO ŠTO SU ZVEZDAŠI ŽELELI DA ČUJU! Evo da li će centar POJAČATI crveno-bele!

Podeli vest

Italijanski reprezentativac Ahile Polonara pominje se kao novo pojačanje Crvene zvezde, a trener Efesa je govorio o njegovom statusu u klubu

Ataman je izjavio da je Italijan povređen i da zbog toga nije igrao od 16. decembra. U međuvremenu se pojavila informacija da Crvena zvezda želi da ga angažuje.

- Zapravo, on je povređen poslednje dve sedmice. Imao je problem sa nogom i prvi trening sa ekipom je odradio juče (sreda), nakon dve nedelje odsustva. Danas smo počeli sa Amatom Embajeom i odlučili smo da koristimo Vila Klajburna na toj poziciji jer je Makabi igrao sa četvoricom bekova neko vreme. Polonara nije imao prostora večeras, ali on je okej. On je naš igrač i videćemo. Mislim da nije baš srećan minutima koje dobija. Razmotrićemo ga, ali on je naš igrač i koristićemo ga - rekao je turski stručnjak.

Pre nedelju dana šef struke evropskog šampiona je naglasio da Polonara kontaktira druge klubove, kao i da ne igra u Efesu, jer je raspored takmičenja zahtevan.

Foto: Starsportphoto

Ahile Polonara

- Nažalost, nismo dobili doprinos kakav smo želeli od Polonare, tako da on ne može da igra u utakmicama domaćeg prvenstva, prve svega zbog ograničenja broja stranaca. To je dovelo do toga da je on nezadovoljan. Zato nas je njegov menadžer kontaktirao i saopštio da postoje klubovi koji ga žele - objasnio je tada Ataman.

Nije bežao od toga da je Polonara važan za ekipu Efesa.

- Naravno da je on nama bitan igrač, postoji ta jedna nedelja u Evroligi kada mogu da se dovode igrači i rekli smo mu da možemo da pričamo o tome ako se postave dobri uslovi. Ako Polonara ode, imamo alternativu, više od jedne zapravo - dodao je selektor turske reprezentacije.

Italijan je prosečno beležio 2.9 poena, uz 2.2 skoka u Evroligi.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija