• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.12.2022

23:06

I KAKO POSLE NAVIJAČI DA NE ZVIŽDE SUDIJAMA ! Mirotić stao na stranu crveno-belog tima Nisam znao da sam nagazio, Zvezda je bila bolja!

Starsportphoto

Crvena zvezda

I KAKO POSLE NAVIJAČI DA NE ZVIŽDE SUDIJAMA ! Mirotić stao na stranu crveno-belog tima Nisam znao da sam nagazio, Zvezda je bila bolja!

Podeli vest

Košarkaš Barselone Nikola Mirotić izjavio je da je katalonski klub uz malo sreće stigao do trijumfa nad Crvenom zvezdom u 16. kolu Evrolige

Barselona je posle produžetka pobedila Crvenu zvezdu u Beogradu rezultatom 99:94. Mirotić je trojkom u poslednjoj sekundi regularnog dela meča doneo izjednačenje Barseloni, 84:84.

- Da budem iskren nisam ni ja ovo očekivao. Lopta je ušla uz malo sreće. Moram da budem iskren, Zvezda je bila bolja i imala utakmicu u svojim rukama, ali ovo je košarka i male greške te dovedu do toga da izgubiš utakmicu. Srećan sam što je ekipa pobedila,a ovo je bilo prelepo veče u Pioniru i hvala navijačima na prelepom dočeku - rekao je Mirotić novinarima po završetku meča.

Na snimcima, koji su objavljeni na društvenim mrežama, vidi se da je Mirotić nagazio aut liniju pre nego što je postigao trojku.

- Nisam znao... I kako posle da navijači ne zvižde sudijama? Šokiran sam. Mislim da te stvari ne bi smele da se dešavaju, jer imamo toliko kamera, usporene snimke i sve ostalo. Zašto bih ja sumnjao, taman posla. Nisam video to stvarno, ali idemo dalje - dodao je košarkaš Barselone. On je na kraju uputio podršku srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

Želim zdravlje svima u 2023. godini. Da se borimo i dalje da imamo veru. Posebno šaljem podršku našem narodu na Kosovu i Metohiji, koji sada dosta trpi i verujem da će se situacija smiriti. Nema predaje, idemo sa verom u Boga i moramo da budemo zajedno i da se borimo i da trpimo iskušenje pre nego što budemo bolji", zaključio je Mirotić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija