• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2023

14:53

KAMPACO PROPUŠTA DERBI I ČAK OSAM MEČEVA EVROLIGE! Evo protiv koga Argentinac neće moći da igra!

Starsportphoto

Crvena zvezda

KAMPACO PROPUŠTA DERBI I ČAK OSAM MEČEVA EVROLIGE! Evo protiv koga Argentinac neće moći da igra!

Podeli vest

Evroliga je kaznila Crvenu zvezdu zabranom registrovanja novih igrača do 28. februara 2023. godine, a ekspresno se oglasio klub sa Malog Kalemegdana! Da li je odluka definitivna, saznaćemo uskoro, ali ukoliko stanje ostane isto, crveno-beli će biti lišeni najvećeg pojačanja u istoriji kluba, Fakunda Kampaca

Kao bomba je odjeknula vest da je Evroliga brutalno kaznila Crvenu zvezdu suspenzijom i beogradski tim neće moći da registruje igrače sve do 28. februara.

Ovo znači da Fakundo Kampaco neće biti u timu Zvezde u elitnom evropskom takmičenju sve do meča protiv Bajerna u Minhenu 2. marta 2023!

Već 6. januara od 20:30 crveno-beli igraju sa Valensijom u gostima. Nakon toga će Crvena zvezda gostovati Real Madridu 10. januara, a u okviru duplog kola samo dva dana kasnije dočekuju Monako na svom terenu. 

Foto: Starsportphoto©

 

Bez Kampaca će Zvezda biti i na gostovanju Žalgirisu 20. januara, a potom 27. januara sledi još jedan večiti derbi u Evroligi na kome, a kako sada stvari stoje, crveno-beli neće moći da računaju na Kampaca.  Poslednji meč u januaru je gostovanje Virtusu u Bolonji, potom u okviru duplog kola 2. februara Zvezda će odmeriti snage sa Olimpijom u Milanu, a zatim se gostuje Makabiju u Tel avivu. Poslednji meč pre koga po sada izdatoj suspenziji nema nove registracije igrača je domaćinstvo Albi 24. februara 2023. Evo i spiska svih utakmica

06.januar od 20:30 Valensija - Crvena zvezda
10. januar od 19.00 Crvena zvezda - Real Madrid
12. januar od 19.00 Crvena zvezda - AS Monako
20. januar od 19.00 Žalgiris - Crvena zvezda
27. januar od 19.00 Crvena zvezda - Partizan
31. januar od 21.00 Virtus - Crvena zvezda
02.februrar od 20.30 Olimpia Milano - Crvena zvezda
09. februrar od 20.05 Makabi Tel-Aviv - Crvena zvezda
24.februrar od 19.00 Crvena zvezda - Alba

 

Ukoliko izvršni direktor Evrolige ne poništi ovu suspenziju, prva sledeća utakmica Evrolige na kojoj bismo mogli da očekujemo Kampaca je duel sa Bajernom u martu! Veliki udarac za Crvenu zvezdu...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kikkoko

pre 1 godinu

Muljalo se, muljalo,a? Pa se napokon dolijalo! Neka ima neko da i poganom Covketu stane u kraj! Partizan da dovede pominjanog Dzabarija, pa da vas razmontiramo ko beba sarenu lazzu,oli'ti zvecku!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija