• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2023

17:25

SVE SE RASPALO ZBOG EVROLIGINE KAZNE... Zvezda ostaje bez KAPITALNOG pojačanja! Čeka se ponuda Italijana...

Starsportphoto

Crvena zvezda

SVE SE RASPALO ZBOG EVROLIGINE KAZNE... Zvezda ostaje bez KAPITALNOG pojačanja! Čeka se ponuda Italijana...

Podeli vest

Italijanski košarkaš Ahile Polonara po svemu sudeći neće pojačati Crvenu zvezdu nakon jučerašnje kazne koja je izrečena beogradskom velikanu

Bila je rešena Crvena zvezda da sastavi moćan tim kako bi u saradnji sa Duškom Ivanovićem beogradski velikan pojurio "Top 8" Evrolige. Ipak, preoštra suspenzija koja je juče izrečena crveno-belima mogla bi da pokvari planove svima na Malom Kalemegdanu. 

Fakundo Kampaco neće imati pravo nastupa do marta, a Crvena zvezda bi mogla da ostane bez još jednog velikog pojačanja. Italijanski košarkaš Ahile Polonara prethodnih dana i nedelja pominjao se kao želja crveno-belih, ali od tog trasnfera izgleda da nema ništa. 

Efes je danas ozvaničio saradnju sa Krisom Singltonom što bi trebao da označi Polonarin kraj u Istanbulu. Trener Ergin Ataman istakao je da Italijan nije opravdao očekivanja, te da nema pravu i jasnu ulogu u timu. 

Foto: Starsportphoto

Želela je to da iskoristi Crvena zvezda, ali je Evroliga umešala svoje prste i surovo kaznila beogradskog velikana. Sada se za Polonaru raspituje i Virtus iz Bolonje, ipak, konkretne ponude za njega još uvek nema, a premena za transfere u Evroligi je sve manje. 

Naime, rok je do sledeće nedelje, kada će na programu biti 18. kolo Evrolige i ako do tada Virtus ne bude poslao ponudu, Polonara će ostati u Efesu. Italijanski reprezentativac u Evroligi beleži prosečno 11,4 minuta uz 2,9 poena i 2,2 skoka, što je zaista ispod svakog očekivanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

OVA KAZNA JE CILJANO I DONETA DA SE ZVEZDI ONEMOGUĆI ULAZ U TOP 8 A TAMO JE ONDA SVE MOGUĆE. ZAPADNA BAGRA.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku
Društvo

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku

Crkvena opština Vračevska u Lešku je nakon Vaskršnje Liturgije u crkvi Uspenja presvete Bogorodice, organizovala Vaskršnju Olimpijadu gde su se deca takmičila u više kategorija najjače i najlepše jaje, najlepši crtež, a takmičili su se i u trčanju u kome su učestvovali osnovci, ali i bebe, puzeći do cilja.

05.05.2024

17:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija