• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2023

13:11

ČOVIĆ ZAGRMEO! Nemojte napadati Bodirogu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ČOVIĆ ZAGRMEO! Nemojte napadati Bodirogu!

Podeli vest

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović objasnio je situaciju u kojoj se klub nedavno našao zbog kazne Evrolige, ali i imao poruku za zvezdašku javnost kada je Dejan Bodiroga u pitanju!

Kao što je već poznato, Fakundo Kampaco (31) neće moći da igra u Evroligi do marta! Čelnici elitnog evropskog takmičenja kaznili su crveno-bele zabranom registracije novih igrača do 28. februara, kako je navedeno, zbog kršenja finansijskog fer-pleja.

Na društvenim mrežama su mnogi osuli drvlje i kamenje po Dejanu Bodirogi, prvom čoveku Evrolige, ali je Nebojša Čović rešio da mu stane u zaštitu!

Foto: beta

 

- Sa Bodirogom smo imali nekoliko konstruktivnih razgovora, na kraju je bio i igrač u reprezentaciji dok sam ja bio predsednik Saveza, bez ozbira na nesporazume neke koje smo imali, veoma korektan i profesionalan odnos od strane Bodiroge, koji je eksplicitno rekao da Evroligi treba da Kampaco igra. Nemojte napadati Bodirogu, on je veoma korektan čovek, korektno i profesionalno je odradio posao u dogovoru sa Zvezdom- izjavio je Nebojša Čović.

Kampaco već nije igrao na utakmicama protiv Olimpijakosa i Barselone, a na raspolaganju Dušku Ivanoviću neće biti ni protiv Valensije, kao i u mečevima protiv Real Madrida, Monaka, Žalgirisa, Partizana, Virtusa, Armanija, Makabija i Albe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 1 godinu

Bagra hercegovačko-ustaška i dokazani mrzitelj Zvezde.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija