• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2023

20:37

SAGA JE ZAVRŠENA! Poznato da gde ŠTOPER Zvezde nastavlja KARIJERU!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

SAGA JE ZAVRŠENA! Poznato da gde ŠTOPER Zvezde nastavlja KARIJERU!

Podeli vest

Defanzivac Crvene zvezde Strahinja Eraković nastaviće misiju na Marakanu, pošto pregovori srpskog šampiona i ruskog premijerligaša nisu urodili plodom

Prema pisanju ruskih medija, Krasnodar nije postigao dogovor sa crveno-belima o prelasku reprezentativca Srbije u najveću državu na svetu.

Popularni "Čupa" je letos bio blizu transfra u Zenit iz Peterburga, ali je posao srpskog i ruskog šampiona završen neuspelim pregovorima.

Delovalo je prošlog leta da će u Zenit, međutim, Crvena zvezda se nije dogovorila sa klubom iz Sankt Peterburga oko obeštećenja za 21-godišnjeg štopera.

U međuvremenu se u trku za Erakovićev potpis uključio Krasnodar. Pominjala se cifra od 6.000.000 evra plus određeni procenti, na nedavnom okupljanju prvotimaca pret put na pripreme u Turskoj generalni direktor Zvezdan Terzić naglasio je da su crveno-beli odbili ponudu od 9.000.000, 6.000.000 fiksno i 3.000.000 kroz bonuse, ali nije želeo da otkriva klub o kome se radi.

Foto: Starsportphoto

Strahinja Eraković

U međuvremenu su mediji u Rusiji preneli informaciju da je Krasnodar definitivno odustao od Zvezdinog defanziva, navodeći nešto drugačije cifre od dosadašnjih.

Prema portalu Sport24, koji se poziva na izvor upućen u pregovore, osmoplasirani tim Premijer lige Rusije nudio je 4.000.000 evra, dok su u srpskom šampionu zahtevali 10.000.000.

- Pregovori su prekinuti i defanzivac ostaje u Beogradu - piše u njihovom tekstu.

Prema tome, Eraković nastavlja pripreme u Turskoj sa ostalim igračima Crvene zvezde za nastavak sezone, a da li će i dočekati utakmicu sa Vojvodinom, 4. februara, kao njen igrač ili će tokom januara ipak promeniti sredinu, znaće se u danima pred nama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nišlija prijavio komšinicu jer je pekla parike u dvorištu! Išla je čak i u policiju da da izjavu, a evo šta joj je inspektor rekao (FOTO)
Društvo

Nišlija prijavio komšinicu jer je pekla parike u dvorištu! Išla je čak i u policiju da da izjavu, a evo šta joj je inspektor rekao (FOTO)

Komšijske svađe česta su pojava u stambenim zgradama i kućama, od ostavljanja poruka upozorenja, pa sve do ozbiljnijih obračuna prilikom kojih reaguje i policija. Ipak, ono što je jedna Nišlijka podelila na društvenim mrežama još niko nije čuo - komšija ju je prijavio komunalnoj policiji jer je pekla paprike u dvorištu!

26.08.2024

16:28

Porodila se žena zbog koje je noćas nastala drama na granici! Tetka porodilje otkriva kako su mama i beba
Društvo

Porodila se žena zbog koje je noćas nastala drama na granici! Tetka porodilje otkriva kako su mama i beba

"Brate molim te je l' možeš da se pomeriš, žena mi se porađa"! Ovim rečima je sinoć nepoznati muškarac na graničnom prelazu Šepak molio da ga propuste, a putnici zaglavljeni u kolonama nisu ni slutili da će prisustvovati ovakvoj sceni. Brzom reakcijom policije čovek je uspeo da preveze ženu do bolnice u Loznici, gde se ona i porodila i donela na svet zdravo i lepo dete. Ove lepe vesti je potvrdila novopečena tetka.

26.08.2024

16:12

TV

Tramp može da izgubi izbore jedino ako ga ubiju! Da li je on jedina osoba koja može da spreči Treći svetski rat? (VIDEO)
Live TV

Tramp može da izgubi izbore jedino ako ga ubiju! Da li je on jedina osoba koja može da spreči Treći svetski rat? (VIDEO)

Ponovo se oglasio Donald Tramp. Od kada se vratio na mrežu X, sve je aktivniji kako se bliži 5. novembar. On kritikuje Kamalu Haris i Džoa Bajdena i pita se ko u njihovo ime pregovara na Bliskom istoku. U poslednjih 18 godina Hezbolah i Iran imaju najžešće sukobe. Ponovo Tramp spominje i Treći svetski rat. Na ovu temu u "Info danu" govorili su politikolog Vladimir Kljajić i prof. dr Stevica Deđanski, analitičar.

26.08.2024

16:03

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija