• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

12.01.2023

07:55

ODLAZI IZ ZVEZDE! Ljubimac Delija danas prelazi u kiparski Apoel!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

ODLAZI IZ ZVEZDE! Ljubimac Delija danas prelazi u kiparski Apoel!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben (33) napustiće danas Crvenu zvezdu i preći u kiparski Apoel, koji kao trener vodi Vladan Milojević

Ben je u Zvezdi od januara 2018. godine i dve godine je sarađivao sa budućim trenerom. Osim njega, trenutno nema konkretnih ponuda ni za jednog igrača mada se iz Krila Sovjetov raspituju za Kingsa Kangvu. Ipak, uprava crveno-belih neće rado nikog pustiti, osim ako stigne neka nerealno visoka ponuda.

Foto: Starsportphoto©

 

 

Takođe, čelnici Crvene zvezde posvećeni su pravljenju tima za leto, verujući da će crveno-beli biti direktni učesnici elitnog takmičenja.

Foto: Starsportphoto

El fardu Ben

Već je potpisan ugovor sa krilnim napadačem Piterom Olajinkom iz Slavije iz Praga, koji će na "Marakanu" doći na kraju sezone. Rukovodstvo je u odmaklim pregovorima sa vezistom Kopenhagena Markom Stamenićem, kojem ugovor takođe ističe na leto. U opticaju je i desni bek iz Tventea Džošua Brenet mada za njega još nisu finalizirani pregovori.

Za Stamenića je postojala mogućnost da se već sad priključi srpskom šampionu iako mu ugovor ističe na leto, ali danskom klubu odgovara da zadrži igrača još šest meseci. Naravno, Zvezda je imala opciju da to reši visokim obeštećenjem, ali nije želela. Trener Kopenhagena Jakob Nestrup poručio je da bio voleo da ima Srbina što duže.
 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija