• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2023

22:42

LOJD ZAGOLICAO MAŠTU DELIJA! Amerikanac PROGOVORIO o POVRATKU u Zvezdu!

printscreen

Crvena zvezda

LOJD ZAGOLICAO MAŠTU DELIJA! Amerikanac PROGOVORIO o POVRATKU u Zvezdu!

Podeli vest

Košarkaš Monaka Džordan Lojd nije isključio mogućnost da se jednog dana vrati u Crvenu zvezdu

Amerikanac zbog povrede ramena nije bio u mogućnosti da pomogne Kneževima u ubedljivom porazu od Zvezde (92:68), a posle meča je odgovarao na pitanje novinara, od kojih se jedno odnosilo na povratak na Mali Kalemegdan.

- Kao što sam rekao, volim navijače, poštujem ih, volim grad… Srećan sam u Monaku, a kao što sam rekao, Zvezda ima posebno mesto u mom srcu - rekao je Lojd.

Potom se osvrnuo na povratak među crveno-bele:

- Bilo je sjajno, ovo je je jedna od, ako ne i najbolje mesto za igrati. Bilo mi je teško što nisam mogao da pomognem ekipi, ali uvek je lepo dođi pred ove navijače, uvek me lepo dočekaju i zahvalan sam na tome - napominje američki košarkaš.

Još uvek ne zna kada će se vratiti na parket.

Foto: Starsportphoto

Džordan Lojd iz vremena kada je igrao za Zvezdu

- Ne znam, ali uskoro… u decembru sam imao problema sa nosom, pa potom problem sa ramenom… Nadam se da ću zaigrati u sledećoj evroligaškoj utakmici - objasnio je Lojd.

Džordan je izneo samo pohvale na sadašnji kadar crveno-belih.

- Sjajan su tim, igraju jako, dobro, pogotovo pred domaćom publikom. Svi se bore za top osam, ne vidim zašto ne bi i Zvezda. Imaju sjajnu ekipu, plus sa Kampaco kada se vrati, biće još jači - istakao je Lojd koji nije želeo da komentariše situaciju u vezi sa Argentincem:

- Ne bih da pričam o tome, nadam se da će se sve srediti - istakao je Džordan Lojd.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija