• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2023

13:11

KAKVE REČI SAIGRAČA! Eraković je bolji od Markinjosa! (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

KAKVE REČI SAIGRAČA! Eraković je bolji od Markinjosa! (VIDEO)

Podeli vest

Defanzivac Crvene zvezde, Nemanja Milunović, bio je gost studija "Zvezda TV", u kom je pričao o mnogima temama, a posebno je hvalio saigrača Strahinju Erakovića

Pričao je Nemanja Milunović o priprema za prolećni deo sezone i prvom prijateljskom meču u kojem je Zvezda savladala Lehiju sa 3:1.

- Nema prijateljskih utakmica u Zvezdi, jer smo navikli navijače na pobede. Bitno je da se igra dobro i pobedi, tako da sam zadovoljan. Bitno je i kroz utakmice da se gradi pobednički mentalitet. Teško pada kad se izgubi i na prijateljskoj utakmici, sa psihološke strane, onda treba da se vraćaš i iz toga. Tako da, svaka utakmica je bitna - i psihički i fizički. Gledajući sa strane, bile su izmešane ekipe, čak 24 fudbalera je zaigralo, tako da je to dobro izgledalo.

Milunović je na sva usta hvalio mladog Strahinju Erakovića.


- Pričam o Erakoviću dve godine. Sad je već bolji od Markinjosa. Drago mi je da je pokazao i dokazao ko je, želim mu svu sreću i da ga zdravlje služi.

Milunović je jedan od ključnih igrača Milojevićeve mašinerije, ali ne voli stameni defanzivac da se hvali...

- Više volim kad o meni drugi pričaju. Jedino što mogu da obećam je da ću uvek davati maksimum na terenu i van, da ću bodriti saigrače, biti im potpora i sigurnost, zajedno sa ostalima iz odbrane, i naravno golmanima. Trudimo se uvek da naša mreža sačuvana, kao i da damo potporu ofanzivcima za što više pogodaka.

Razdvojenost od porodice najteže pada Milunoviću kada su pripreme u pitanju.

- Teško je biti razdvojen od porodice i tog života, ali ne razlikuje se to puno ni kada je sezona u toku. Imamo dve utakmice nedeljno, pa onda pripreme za meč, pa dan pred susret je karantin, odvojiš se i tad, tako da smo se već navikli, iako nam to fali. Navikao sam se i na pripreme, ali opet odvojenost od porodice je teška. Pričam malo sa mlađim igračima - Lekovićem, Mijatovićem i Mituljikićem, pa se prisećam kakav sam ja bio u njihovim godinama, apropo ishrane recimo. Mislim da sam mogao bilo šta da pojedem i da odigram utakmicu, ništa mi nije smetalo, ali što si stariji, sve više moraš da vodiš računa o režimu života, spavanju, izlascima, društvu. Dosta više se održava na telo i mnogo više vremena je potrebno da se organizam oporavi. Upravo zato je poenta priprema da se odvojis od ustaljenih režima i posvetiš treningu i fudbalu i nismo to mi smislili, nego neko pametniji od nas.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija