• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2023

14:36

KAPITEN BORJAN DOČEKAO NOVO POJAČANJE! Argentinac kao IZ TOPA: Marakana, Delije, Bari... Zna SVE o ZVEZDI! (VIDEO)

printscreen

Crvena zvezda

KAPITEN BORJAN DOČEKAO NOVO POJAČANJE! Argentinac kao IZ TOPA: Marakana, Delije, Bari... Zna SVE o ZVEZDI! (VIDEO)

Podeli vest

Argentinski fudbaler Aleks Vigo stigao je na Marakanu, a Crvena zvezda je izabrala zanimljiv način da ga predstavi javnosti

Da je Argentinac u Crvenu zvezdu došao potkovan znanjem potvrđuje mali kviz koji je odradio po dolasku na pripreme u Tursku. Aleks Vigo odgovarao je na blic pitanja vezana za istoriju srpskog velikana i vrlo dobro se snašao. 

Znao je Vigo da je ime stadiona Crvene zvezde "Marakana", da su navijači Delije, da je srpski velikan osvojio Ligu šampiona 1991. godine, a priznao je da je Zvezda poznata i u njegovoj rodnoj Argentini. 

Nije mogao Aleks Vigo da nabroji svoje buduće saigrače, ali zna da su crveno-beli osvojili 33 titule u domaćem prvenstvu, a potom je naučio i kako se na srpskom kaže Crvena zvezda. Jedinu "grešku" imao je prilkom odgovora na pitanje koji je rekord po broju navijača na meču Zvezde. 

Vigo je rekao 40.000, a tačan odgovor je 110.000 navijača. Od svojih sunarodnika zna da je Luis Ibanjez igrao u Crvenoj zvezdi, ali nije bio upoznat sa tim da je kapiten Milan Borjan nekada igrao u Argentini. 

Upravo ga je Milan Borjan dočekao u Turskoj i sa njim porazgovarao na španskom jeziku. Nakon toga odrađen je i zvanični deo promocije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija