• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2023

19:40

PUNE TRIBINE - UVERTIRA ZA VEČITI DERBI! Crveno-beli zovu NAVIJAČE na Marakanu!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

PUNE TRIBINE - UVERTIRA ZA VEČITI DERBI! Crveno-beli zovu NAVIJAČE na Marakanu!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 15 časova dočekuju Čukarički u okviru 22. kola Superlige Srbije

Sve je spremno za spektakl na Marakani! Crvena zvezda će u okviru 22. kola Superlige Srbije dočekati Čukarički u subotu od 15 časova, a očekuje se da tribine stadiona Rajko Mitić budu dobrano popunjene. 

Srpski šampion rešio je da svi koji budu prisustvovali utakmici protiv Čukaričkog mogu da dođu i na 169. večiti derbi što je zainteresovalo veliki broj navijača. Sve to oduševilo je mladog beka Irakli Azarovija koji je za klupski sajt još jednom pozvao pristalice crveno-belih da podrža ekipu protiv Brđana. 

- Siguran sam da će navijači ponovo napraviti sjajnu atmosferu i da ćemo na krilima podrške sa tribina upisati nova tri boda koja su nam izuzetno važna u borbi za titulu. Čuo sam i za akciju po kojoj će svi oni koji očitaju ulaznicu u meču sa Čukaričkim, dobiti kartu i za večiti derbi, tako da očekujem punu Marakanu u naredne dve utakmice, dok nas u međuvremenu čeka duel sa Javorom. Svakako, idemo na pobedu u svakoj utakmici, to se podrazumeva, a dovoljno dugo sam u klubu da sam svestan ambicija i očekivanja. Poštujemo Čukarički, sa razlogom su u vrhu srpskog fudbala dugi niz godina, ali znamo da se od nas očekuju pobede - rekao je Azarov. 

Foto: Starsportphoto

Ističe mladi bek Crvene zvezde da mu prija saradnja sa trenerom Milošem Milojevićem. 

- Prija mi rad sa trenerom Milojevićem, ali i podrška saigrača koja je uvek prisutna. Lepo se osećam u Zvezdi i mislim da se to primeti na terenu, tako da očekujem još bolje partije od one protiv Voždovca. Ta utakmica će mi sigurno zauvek ostati u sećanju, zbog neverovatne atmosfere koju su napravili naši navijači. Imao sam utisak da su 90 minuta pevali bez prestanka, a meč je bio na gostujućem terenu. Međutim, to je veličina Crvene zvezde i nešto što me čini ponosnim što sam deo ovog kluba - jasan je bio Gruzin. 

Imperativ u Zvezdi su uvek pobede, a naučio je to i Irakli Azarovi koji dodaje da će crveno-beli pokušati do kraja sezone da naprave trijumfalni niz. 

- Kao što rekoh, samo pobede računamo i želim da do kraja sezone napravimo niz trijumfa. Imamo dobru situaciju na tabeli, 11 bodova prednosti, ali nas to ne opušta, već motiviše da nastavimo u dobrom ritmu i osvojimo titulu. Tu je i kup, tako da, cilj je da na kraju sezone, po treći put u nizu osvojimo duplu krunu, a ja ću dati sve od sebe da moj doprinos tome bude značajan - podvukao je Azarov. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!
Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!

Bivši američki predsednik Donald Tramp, ako pobedi na izborima, mogao bi da zauzme još skeptičniji stav prema Ukrajini od onog koji je bivši američki lider izneo do sada, ako bude slušao svog potpredsednika Džej Di Vensa, prenosi Blumberg.

16.07.2024

14:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija