• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2023

14:24

TEODORA DŽEHVEROVIĆ ZAVELA ZVEZDINOG ASA! Luka Vildoza nije odoleo atraktivnoj pevačici, a JEDNA stvar ih je odala!

printscreen

Crvena zvezda

TEODORA DŽEHVEROVIĆ ZAVELA ZVEZDINOG ASA! Luka Vildoza nije odoleo atraktivnoj pevačici, a JEDNA stvar ih je odala!

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde, Luka Vildoza, izazvao je veliku buru na društvenim mrežama kada je na Instagramu zapratio jednu od najpopularnijih mladih pevačica u našoj zemlji, Teodoru Džehverović.

Iako ima zapažene partije u dresu Crvene zvezde, ako je suditi po društvenim mrežama Luka Vildoza je u februaru raskinuo emotivnu vezu zbog koje je vidno tugovao. Ipak, izgleda da je tome došao kraj!

On više nije sa svojom doskorašnjom devojkom Ainarom Hihon, a to je možda i nesvesno nedavno otrkio postavivši jedan srceparajući video na svoj Instagram profil.

Sa druge strane, atraktivna srpska pevačica Teodora Džehverović je nakon raskida sa košarkašem Ninom Čelebićem prestala da govori o emtivnom životu, ali se šuška da je na pragu nečeg ozbiljnog sa njegovim poznatijim kolegom. 

Foto: printscreen Instagram teodoradzehverovic

Teodora Džehverović i Nino Čelebić

Vildoza je sa lepom Ainarom bio u vezi skoro dve godine, a da više nisu zajedno moglo se naslutiti još kada je ona obrisala njihove zajedničke fotografije.  Argentinac koji je brzo kupio naklonost navijača Crvene zvezde, nakon kraha ljubavi počeo je da se raspituje za lepu pevačicu, a ubrzo su počeli jedno drugo na prate na Instagramu!

Inače, ovo nije prvo povezivanje Teodore sa sportistima, jer je nedavno odjeknula vest da je u vezi sa fudbalerom Markom Jankovićem. Da je interesantna i svetskim zvezdama otkrila je Džehverovićeva, koja je veliku popularnost stekla nakon učešća u rijalitiju Zadruga. Popularna "Džehvi" je obelodanila koliko je bila uzbuđena što je nedavno njenu objavu komentarisao slavni Brazilac i as PSŽ-a, Nejmar. 

Foto: Starsportphoto©

 

Naime, ona je nastupila na dočeku Nove godine ispred Skupštine, a pred sam početak, pevačica je sumirala utiske iz 2022. godine i otkrila planove za narednu, pa usput spomenula i brazilskog fudbalera i to kako je reagovao na njenu objavu!

- E, nije mi zaigralo ni si srce, ni mašta! Ja sam bila šokirana kada sam videla poruku od njega, bila sam u fazonu: "Ko je sad ovo" i kad sam ušla, rekla sam: "Čekaj, nemoguće", jer ja tog čoveka ni ne pratim. Bila sam u fazonu: "Ja stvarno ovo moram da objavim", možda je glupo za nekoga, ali Nejmar mi je pustio poruku, ljudi - smejala se pevačica tada i dodala:

Foto: printscreen

 

- Ma, nije me startovao, ma kakvi, verujem da je to bilo kroz foru - zaključuje Džehverovićeva.

Nedavno je argentinski košarkaš otrkrio da uživa u Srbiji.

- Sjajno se osećam ovde zaista, život je dobar, volim klub, saigrače. Ne zaboravljam da me je Zvezda vratila u život i pomogla mi da postanem ovo što sam sad. Kada sam se vraćao iz NBA bio sam niko, ne bih ovo postao bez kluba. Da jasno kažem - da, ostao bih i sledeće sezone. Imam i ugovor na još jednu godinu. Naravno niko ne može da zna šta će biti na leto, zavisiće i od rezultata i svega. Videćemo, ali želim da ostanem - istakao je on, a upućeni tvrde i da je jedan od razloga naša pevačica.

Bilo kako bilo, Teodora je lepak za sportiste, pa ne čudi što je Luka Vildoza bacio oko na zgodnu pevačicu! Hoće li im veza zaživeti, ostaje da se vidi...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija