• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2023

13:02 >> 13:58

PETRUŠEV SASLUŠAN U POLICIJI ZBOG NAPADA LESORA! Evo šta je poručio njegov advokat! (VIDEO)

Informer

Crvena zvezda

PETRUŠEV SASLUŠAN U POLICIJI ZBOG NAPADA LESORA! Evo šta je poručio njegov advokat! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Filip Petrušev dao je izjavu istražnim organima zbog napada igrača Partizana Matijasa Lesora, koji se desio na minulom derbiju ABA lige.

Košarkaš Crvene zvezde Filip Petrušev pojavio se danas u prostorijama MUP-a u ulici „29. novembra“ gde je dao izjavu povodom incidenta koji se dogodio u ponedeljak tokom derbija regionalne lige.

Francuski košarkaš i pulen Željka Obradovića, Matijas Lesor, u ponedeljak posle utakmice, koja je pripala crno-belima (92:81) udario je Filipa Petruševa dva puta.

Klub sa Malog Kalemegdana u utorak je preko saopštenja obavestio javnost da će izjavu u prostorijama gradskog MUP dati i reprezentativac Srbije, a u sredu je stigla potvrda toga.

Udario je Lesor rivala, da bi odmah potom svi utrčali i sprečili sukob većih razmera. Reagovao je trener Partizana Željko Obradović, koji je prišao Zvezdinim igračima, trudio se da smiri situaciju, a nakon utakmice se izvinio Filipu!

Saslušanje je trajalo oko 50 minuta, a samo se advokat srpskog košarkaša Velibor Repaja na kratko obratio okupljenim novinarima.

- Filip danas neće davati izjave za medije, pošto je sve rekao našim istražnim organima. Klub će se, ukoliko bude to smatrao za shodno, obratiti saopštenjem - rekao je Repaja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nenad

pre 1 godinu

Kako vas bre nije sramota, kriminalci se setaju ulicama, igraci zvezde su toliko imali incidenata i nikom nista, sad ste nasli da trazite dlaku u jajetu. Taj petrusev je imao milion incidenata do sada, pogledajte njegovo ponasanje, zvezda je puna takvih provokatora, naravno na celu je propali politicar, jako sumnjivog imovnog stanja, sa jakom zastitom "odozgo".

Micko

pre 1 godinu

To sto ide u policiju to je sve maslo ovog bolesnika Čovica. Od kada je on ušao u košarku liga nema mira zbog njega. Čovek ne umije da se ponaša, tomu se vidi po faci koja je odvratna.

Srbin

pre 1 godinu

Ovo je stvarno presmešno, naravno Čovićevo maslo, možeš misliti u policiju ide da prijavi napad, ja ne znam da se to ikad desilo a bilo je dosta puta takvih situacija..

Doca

pre 1 godinu

Šta će biti? NIŠTA. U našoj "državi" postoje zaštićene ŽIVOTINJE.

beogradski

pre 1 godinu

Kakav napad blama za Petruševa, ovo je nazabeležen slučaj u istoriji svetske košarke

Milan

pre 1 godinu

По наређењу Чокија. Какав блам !

JA

pre 1 godinu

КК САОПШТЕЊЕ ЖЕЛЕЗНИК, не сме нико да их победи, државна мезимица у коју је превише уложено па кад је газда са Андрићевог венца изрибао траже изговоре, Лесор није ударио овог идиота и глумца него га је гурнуо, не подржавам ни то али Човић је лажов и манипулатор који никада неће спортски да призна пораз, ове лиге АБА и КЛС су намештене али се зато у ЕЛ види право стање и зато је човјек фрустриран.

Ratko

pre 1 godinu

jer Pizda ciganska rekla sta je on uradio da bi Lesor tako reagovao ,naravno da nije kad je pickica

Baki

pre 1 godinu

Koji ste vi cigaski smradovi !!!! CZ i Čović su najveći na svetu smradovi !!! Uzeli ste kup RK na laži , ucene i prevare !!!

Baki

pre 1 godinu

Kakvi smrde ovi iz CZ !!! Pošto su nesposobni na terenu da pobede onda pokušavaju na silu i podmuklo i na kvarno !!!! Pošto se želja da se u napred zna pobednik trenera CZ milogorca nije ostvarila onda Čović mora na silu da izvuče neki poraz Partizana !!! Jedini koji mogu da pobede Partizan su Budućnost ili Olimpija u narednim kolima pa Lesor mora na neki način da se suspenduje !!! Čović na ovaj način ponižava i CZ jer pošteno ne mogu da pobede većinu klubova !!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Edukacija o bezbednom plivanju i veslanju za najmlađe na tihoj Tisi! Dečija SUP avantura za Međunarodni dan dece
Društvo

Edukacija o bezbednom plivanju i veslanju za najmlađe na tihoj Tisi! Dečija SUP avantura za Međunarodni dan dece

Povodom Međunarodnog dana dece, u nedelju, 2. juna u 10 časova, tiha Tisa u Čurugu, postaće epicentar edukacije i zabave za najmlađe kroz uzbudljivu SUP avanturu. Ovaj jedinstveni događaj ima za cilj edukaciju najmlađih o pravilima ponašanja u i oko vode, kao vid prevencije od neželjenih povreda na otvorenim vodama, uz stručne savete o bezbednom plivanju i pravilnom veslanju na SUP dasci.

01.06.2024

16:59

TV

Bajden oprostio genocid Izraelu! Hoće li Međunarodni krivični sud još da ćuti?
Live TV

Bajden oprostio genocid Izraelu! Hoće li Međunarodni krivični sud još da ćuti?

Američki predsednik Džozef Bajden detaljno predstavio plan primirja u Gazi. Obe strane pozitivno reagovale. Poljska podigla navijaciju u nebo. Na samitu u Švedskoj Zelenski traži više naoružanja. Iran se sprema za prevremene predsedničke izbore. U toku je registracija kandidata. Izbori će se održati 28. juna. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Boris Bratina, filozof i pukovnik Velibor Stević. Uživo u program uključio se iz Nemačke i politikolog Andreja Lović, a iz Ukrajine ratni reporter Igor Damjanović.

01.06.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)
Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)

Poseta kneza Pavla Karađorđevića Berlinu 1. juna 1939. godine nekome sa strane mogla je izgledati kao potpuni diplomatski uspeh Hitlerove Nemačke. Nacisti su priredili veliku vojnu paradu, kancelar i jugoslovenski namesnik smeškali su se jedno drugom, a razmenjene su i uljudne reči hvala za oba naroda. Ipak, “iza kulisa” stvari su izgledale mnogo drugačije…

01.06.2024

09:00