• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2023

16:43

EVO DA LI ZVEZDA KRADE POJAČANJE PARTIZANU! Bahar sklopio PAKLEN PLAN za prelazni rok!

reuters

Crvena zvezda

EVO DA LI ZVEZDA KRADE POJAČANJE PARTIZANU! Bahar sklopio PAKLEN PLAN za prelazni rok!

Podeli vest

Barak Bahar nema u planu da na Marakanu dovede Doleva Hazizu i Frentdzija Pjeroa.

Iako još uvek nije zvanično čini se da je dolazak Baraka Bahara na Marakanu gotova stvar. Trener Makabija iz Haife naslediće Miloša Milojevića na kraju aktuelne sezone, a sa njim će put Beograda i njegova tri pomoćnika. Pričalo se o tome da bi u Crvenu zvezdu mogao da dovede i dvojicu svojih miljenika iz tabora Makabija, li od toga nema ništa. 

Frantdzi Pjero i krilni napadač Dolev Haziza oduševili su srpsku javnost tokom dvomeča Makabija i Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Pojedini mediji javili su da bi upravo taj tandem mogao sa Baharom na Marakanu, ipak, kako prenosi "Telegraf" trener ima druge ideje kada su transferi u pitanju. 

Foto: AP/Photo

Pjerou ugovor sa Makabijem ističe na leto 2025. godine, dok Haziza ima ugovor do leta 2024. godine. Izraelac je zimus bio na meti Partizana što je generalni direktor crno-belih Miloš Vazura potvrdio, ali do transfera nije došlo. Sada se pojavila informacija da bi mogao da ode na drugu stranu Topčiderskog brda, ipak, sve su prilike da krilni napadač ponovo neće dobiti šansu u Superligi. 

Pjero je reprezentativac Haitija, a Haziza nosi nacionalni dres reprezentacije Izraela. Ipak, na Marakani očigledno za leto imaju drugačije planove, a u njima nema dva možda i najbolja igrača Makabija iz Haife.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija