• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2023

15:15

GROF BOŽOVIĆ NEĆE DA ĆUTI! To što su uradili je AMATERSKI i nekorektno prema treneru Milojeviću! (VIDEO)

FK Crvena zvezda, Starsportphoto

Crvena zvezda

GROF BOŽOVIĆ NEĆE DA ĆUTI! To što su uradili je AMATERSKI i nekorektno prema treneru Milojeviću! (VIDEO)

Podeli vest

Crvena zvezda dominira u Superligi Srbije i ide ka novoj tituli i direktnom plasmanu u Ligu šampiona. Kako stoje stvari, povratak u evropsku elitu dočekaće sa novim trenerom, izraelskim stručnjakom Barakom Baharom.

Nedavno je delegacija crveno-belih fotografisana na večeri u Tel Avivu sa agentom trenera Makabija, i nakon toga je postalo jasno da je deset kola pre kraja Superlige trener Miloš Milojević na izlaznim vratima.

Nekadašnji trener crveno-belih, Miodrag Grof Božović, prokomentarisao je aktuelnu situaciju u Ljutice Bogdana.

- U suštini, ne znam... Verovatno ljudi iz kluba znaju šta rade. Njihova je odluka - rekao je Miodrag Božović u podkastu "Miljanov korner".

Ne slaže se bivši šef struke Zvezde sa načinom na koji je sve učinjeno.

- Možda su samo večerali... U svakom slučaju malo je amaterski da ih uhvate i fotografišu i da sva sredstva javnog informisanja pišu o tome. To je nekorektno prema Milojeviću. Svako ima pravo da postavlja i menja, ali to mora da bude sa malo višem nivou, bar kada je u pitanju Crvena zvezda.

U Crvenoj zvezdi znaju da će prvo mesto u Superligi doneti i grupnu fazu Lige šampiona, a svestan je iskusni stručnjak šta čeka njegov bivši klub.

- Sada je Zvezda već dovela nove igrače (Olajinka i Stamenić) ali sa bilo kojim trenerom će biti teško izaći iz grupe Lige šampiona. Možemo mi da navijamo, ali... To ako se desi, to je veliki uspeh, ali objektivno su sve ekipe jake. Mi se radujemo ponekad, a kad god se obradujemo - ništa se nije desilo. Obradovali smo se Omoniji, Makabiju, a nije se prošlo. Nema tu lakog protivnika. Sigurno bi navijači svakom treneru našli manu, takav je to klub i toliko navijača ima da navijači traže mnogo i više, čak i nerealno. Teško je udovoljiti navijačima jer su privrženi klubu i mora iz te ljubavi da im se prašta. Što se tiče Miloša Milojevića, mislim da izvanredno vodi ekipu i na prvom su mestu. Velike su šanse da osvoji Kup, odnosno da uzme duplu krunu i da bude smenjen. Koliko ja znam, Milojević je vrlo talentovan i dosta je radio, a rezultat sve govori. Ne znam, ako ćemo hipotetički, to je teško reći, ali da bi neko nešto napravio mora malo veća šansa da mu se da - poručio je Miodrag Božović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija