• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2023

17:45 >> 18:45

KANGVINA BOMBA, BORJAN I KATAI UŠLI U ISTORIJU! Eto po čemu će Zvezda pamtiti OVU POBEDU PROTIV SPARTAKA! (VIDEO+FOTO)

Starsportphoto©

Crvena zvezda

KANGVINA BOMBA, BORJAN I KATAI UŠLI U ISTORIJU! Eto po čemu će Zvezda pamtiti OVU POBEDU PROTIV SPARTAKA! (VIDEO+FOTO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvena zvezde pobedili su Spartaka u Subotici 4:1 (2:1) u okviru 29. kola Superlige.

Milan Borjan se izjednačio sa Dujkovićem po broju nastupa na Zvezdinom golu, Katai je postigao 101 gol, a Kangvina bomba je gol po kome će u klubu iz Ljutice Bogdana pamtiti ovu pobedu

Uzbudljivih prvih 45. minuta viđeno je u Subotici. Tek što je počela utakmica i odmah dva gola. Poveli su crveno-beli u 7. minutu preko Bukarija, koji je bio brži od odbrane domaćihm izbegao ofsajd i zatresao mrežu.

Međutim, odmah počto su krenuli sa centra u istom napadu Subotičani su izjednačili. Šimura je bio najviši u šesnaestercu srpskog šampiona i glavom matirao Borjana. Usledila je ofanziva Zvezde koja je krenula po drugi gol i do njega stigla u 22. minutu.

Prethodno je pose prekršaja Šimure na Erakoviću sudija Nikolić pokazao na belu tačku. Loptu je uzeo Katai, prvi put je bio precizan, ali je arbitar tražio da se udarac ponovi zbog preranog ulaska nekog od crveno-belih u kazneni prostor, Zvezdin Magiko je ponovo gađao u desni ćošak i pogodio za stoti gol u dresu ekipe iz Ljutice Bogdana.

Do kraja poluvremena, crveno -beli su "oterali" Subotičane od gola, i većih uzbuđenja nije bilo.

SPARTAK - CRVENA ZVEZDA 1:4 (1:2)

Gradski stadion u Subotici. Sudija: Danilo Nikolić. Strelci: Bukari u 7. Katai u 22, 82, i Kangva u 55. minutu minutu za Crvenu zvezdu, Šimura u 8. minutu za Spartak. Žuti kartoni: Kangva, Vigo (Crvena zvezda)

SPARTAK:  Dubljanić – Tošeski (od 62. Tumbasević), Ostojić, Dunđerski, Šimura - Ado (od 71. Đurasović), Todorovski, Bogićević, Srećković, Vitorović - Hristić (od 81. Abraham).

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Vigo, Eraković, Dragović (od 65. Leković), Rodić (od 73. L. Nikolić) – Mijailović, Kangva– Bukari (od 83. Mituljikić), Prucev (Ivanić), Katai – Rakonjac (od 73. S.Mitrović).

Na početku drugog dela prvi je zapretio Spartak. Ado je šutirao sa nekih 25 metara, ali visoko preko gola. Pokušali su zatim Katai loše i Zvezdin Rus Prucev, ali rezultat je ostao nepromenjen.

I onda gol kakav se ne viđa svaki dan! Igrao se 55. minut Kangva je "zategao praćku" i opalio sa 30 metara u rašlje gola Subotičana!

Projektil kakav trojica golmana ne bi zaustavila. U 58. minutu Rakonjac do Bukarija koji je jedan na jedan sa golmanom Spartaka, ali Dubljanić ovog puta izlazi kao pobednik.

 

Nešto kasnije Kangva je odlično centrirao, a Rakonjac glavom loptu poslao preko gola. Dubljanić je bio dekoncentrisan, ali sve se dobro završilo po njegov tim.Sudbinu Spartaka zapečatio je Katai, drugim golom večeras i z slobodnog udarca.

Lopta je pogodila jednu, pa drugu stativu i završila u mreži.

U nadoknadi vremena Šimura je postigao gol koji je VAR poništio zbog ofsajda.

TOK MEČA: 

DRUGO POLUVREME

KRAJ UTAKMICE! Crvena zvezda je pobedila Spartak u Subotici 4:1.

82. minut - GOOOOOOOOOOOOL 1:4 Katai! Zvezdina "desetka" je iz slobodnog udarca postigao svoj drugi gol večeras. Lopta je pogodila jednu, pa drugu stativu, nakon čega je završila u mreži Spartaka.

76. minut - Pokušava i Ivanić iskosa iz kaznenog prostora "golubova" lopta je otišla pored stative.

71. minut - Kangva je odlično centrirao, a Rakonjac glavom loptu šalje preko gola. Dubljanić je bio dekoncentrisan, ali sve se dobro završilo po njegov tim.

58. minut - Rakonjac do Bukarija koji je jedan na jedan sa golmanom Spartaka, ali Dubljanić ovog puta izlazi kao pobednik. 

55. minut - GOOOOOOOOOOOOL 1:3! Bomba Kangve! Šutirao je sa oko 30 metara, to je bio pravi projektil pod prečku gola Dubljanića. Evrogol koji golman "golubova" nije mogao da spreči.

49. minut - Zvezdin Rus Prucev je imao odlični šansu, ali nema gola

48. minut - Loš šut Kataija!

47. minut - Ado se lepo oslobodio čuvara, šutirao sa nekih 25 metara, ali lopta je otišla pored Borjanovog gola.

46. minut - Utakmica je nastavljena

KRAJ POLUVREMENA

40. minut - Bez većih uzbuđenja trenutno na terenu, Zvezda je "oterala" Subotičane daleko od gola.

34. minut - Srećković je u dva minuta iznudio dva žuta za goste. Prvo je požuteo Kangva, a onda i Vigo. Posle drugog, usledio je slobodan udarac iskosa za domaće, izveo ga je upravo Srećković, ali lopta je završila na živom zidu.

31. minut - Posle drugog gola i novog vođstva fudbaleri Crvene zvezde su u konstantnoj ofanzivi, dinamičan fudbal u ovim trenucima.

22. minut - GOOOOOOOOOOOOL 1:2 - Katai je precizan sa bele tačke dovodi Zvezdu u novo vođstvo i postiže stoti gol u crveno-belom dresu. Sudija Nikolić je ponovio izvođenje penala, a Magiko je oba puta šutirao precizno u desni ćošak.

21. minut - Penal za Zvezdu posle prekršaja Šimure na Erakoviću.

20. minut - Došao je do lopte Ado, šutirao sa ivice šesnaesterca, ali lopta je visoko otišla preko gola. 

16. minut - Kanga je odlično centrirao sa desne strane, lopta je došla do Kataija, ali Zvezdin Magiko loše šutira

8. minut - GOOOOOOOOOOL 1:1 Ekspresno izjednačenje! Šimura je bio viši od Rodića i glavom izjednačio.

7. minut - GOOOOOOOOOOL 0:1 Bukari brži od odbrane Spartaka, kojoj je pobegao, izbegao ofsajd i pogodio preznu mrežu.

1. minut - Utakmica je počela, prvi sa centra krenuli su domaći igrači. 

UŽIVO:

18.25 - Jesenas na stadionu "Rajko Mitić" Crvena zvezda je pobedila 3:0. Strelci su bili Gobeljić u 20. i 37. i Kangva u 41 .minutu.

18.05 - Milojević je u startnih 11 crveno-belih uvrstio Rakonjca i Pruceva.

18.02. - Trener Crvene zvezde Miloš Milojević je rekao da ekipa Spartaka u svom timu ima odlične pojedince.

- Imaju i novog trenera koji je poznat po stabilnim rezultatima svuda gde je radio i mislim da je njima glavni cilj da se zadrže u eliti. Neće nam biti lako u Subotici, kao što nikada nije bilo, ali mislim da ako pružimo našu kvalitetnu predstavu možemo da očekujemo dobar rezultat - dodao je Milojević.

On je naglasio da je stručni štab Crvene zvezde ispratio utakmice Spartaka, koje su Subotičani odigrali protiv ekipa iz vrha tabele Superlige Srbije.

17.45 - Dobar dan i dobro došli na blog uživo meča Spartak - Crvena zvezda na portalu Informer.rs.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija