• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2023

17:05

RAT BRATSKIH KLUBOVA ZBOG BAHARA! Izraelac NIJE ODBIO Olimpijakos! Grci žele ZVEZDI da preotmu TRENERA!

reuters

Crvena zvezda

RAT BRATSKIH KLUBOVA ZBOG BAHARA! Izraelac NIJE ODBIO Olimpijakos! Grci žele ZVEZDI da preotmu TRENERA!

Podeli vest

Potencijalni trener Crvene zvezde Barak Bahar nije odbio Olimpijakos kako su danas preneli izraelski mediji.

Veliku pažnju privukao je Barak Bahar kada je prošlo sezone uveo Makabi iz Haife u Ligu šampiona. Izraelac je zbog toga jedan od traženijih trenera u Evropi, a za njega će se, po svemu sudeći, boriti bratski klubovi - Olimpijakos i Crvena zvezda. 

Iako je tokom dana javljeno da je Barak Bahar odbio ponudu iz Grčke, njegov agent Dudu Dahan, demantovao je glasine i priznao da Izraelac pregovara sa crveno-belima iz Pireja. 

- Olimpijakos je vrhunski klub i imamo veliko poštovanje prema njemu, ali Barak Bahar je u svakom slučaju koncentrisan samo na osvajanje šampionata sa Makabijem iz Haife u Izraelu. To je jedino što ga interesuje i ništa drugo. Samo šestu titulu u karijeri želi. Sav njegov fokus je na tome - rekao je Dahan.

Foto: reuters

Vredi pomenuti da je Olimpijakos u sredu slavio u velikom grčkom derbiju protiv PAOK-a čime je ostao u trci za titulu. Na tom meču ekipu je predvodio Žoze Anigo, inače sportski direktor crveno-belih. On je ekipu preuzeo nakon što je Mičel podneo ostavku posle remije sa Arisom prošlog vikenda. 

Sa druge strane, Crvena zvezda grabi ka duploj kruni u Srbiji, ali to neće doneti novi ugovor za Miloša Milojevića. Velikan sa Marakane ozbiljno je zainteresovn da dovede Baraka Bahara, a Izarelac bi od crveno-belih mogao da dobije oko milion evra po sezoni. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki delija

pre 1 godinu

pa kako da preotmu kada su nam to braca kako mi srbi kazemo i jesu braca ali mafijasima koji vode i njih i ovi nasi zvezdu koja bruka sramota allllloooo brat je ono sto tata mami napravi a majka ga rodi alo olosi dosta vise sa tim bracenjem

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija