• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2023

10:11

DA KOMŠIJI CRKNE KRAVA! Navijač Partizana CINKARIO Crvenu zvezdu Evroligi!

Starsportphoto

Crvena zvezda

DA KOMŠIJI CRKNE KRAVA! Navijač Partizana CINKARIO Crvenu zvezdu Evroligi!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Olimpijakos sa 87:79 u 33. kolu Evrolige uz sjajnu podršku navijača.

Pošlo je za rukom Crvenoj zvezdi i drugi put u sezoni da je savlada tim iz Grčke, trenutno prvoplasiranu ekipu u Evroligi.

Meč u Pioniru su obeležili i fenomenalni navijači koji su dvoranu ispunili do poslednjeg mesta, a na kraju su "delije" iznele i baklje i napravile sjajan šou u kojem su uprkos porazu uživali i košarkaši Olimpijakosa.

Gosti su došli do igrača Zvezde kako bi zajedno uživali u prizoru, ali da sve ne bude tako idilično, potrudio se jedan od navijača Partizana koji je od Evrolige tražio da kazne crveno-bele.

 

 

Naime, navijač Aleksandar Aleksić objavio je na svom Tviter nalogu video ovog slavlja i zatražio je od Evrolige da kazni Crvenu zvezdu.

- Zamoliću Evroligu da kazni Crvenu zvezdu u skladu sa pravilnikom Evrolige, a zbog upotrebe pirotehnike, pogotovo baklji, od strane Delija tokom meča sa Olimpijakosom, odigranog 6. Aprila 2023. godine. Hvala unapred - napisao je Aleksić.

Crvena zvezda savladala je lidera elitnog takmičenja (87:79)  i pokazala da je kazna zbog koje Fakundo Kampaco nije bio u prilici da igra u elitnom takmičenju dva meseca značajno poremetila sezonu crveno-belih!  Zvezda je u drugom poluvremenu razmontirala četu Jorgosa Barcokasa, upisala 16. trijumf u Evroligi i potvrdila da joj je mesto među osam najboljih,


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 1 godinu

GROBARIMA TAKAV NAČIN PONAŠANJA NEĆE DONETI NIŠTA DOBRO.

Nenad

pre 1 godinu

Pa šta je tu sporno. Pa i svaki normalan navijač Zvezde bi osudio izazivanje opšte opasnosti.

TADIJA ZEMUN

pre 1 godinu

MOZE SVIMA NAMA DA PU*I TA MAGARCINA ....

Ljuba

pre 1 godinu

Trebala je Zvezda da pusti OLIMPIJAKOS sinoc i da ovi sa groblja crknu od muke. Ali sledece godine nema ništa više od ovakvog Partizana, sve to odlazi pa cemo da vidimo ko ce da igra Evroligu.

Samo da nešto pitam

pre 1 godinu

Kako znate da je ovo grobar? Šapnuo vam ovaj ciganin iz Informera?

Sale

pre 1 godinu

Ajde da ga nadjemo i dobro K.....!!!!Mrtvak GROBARSKI.

Mito

pre 1 godinu

Kakav, smo mi to narod, kada je najbitnije da komšiji crkne krava, ili da se brača pobiju radi metra medže. Ovom klipanu, koji je ovo uradio i ko ubuduće ovako nešto uradi protiv Srbije, jer ovo nije pucanje u CZ ili sutra u P, ovo je pucanje u Srbiju. Raspad SFRJ, je doveo do raspada međunacionalnih porodica, sankcije i beda, bombardovanje, nisu samo devastirali zemlju, već su i posejali mržnju, među najbližim članovima porodice, uvukla se jedna prljava politika nazovi političara, koji su na sitnosopstveničkim interesima gradili karijere, a proizvod toka je uništavanje rodoljublja, morala i porodice kao celine. S poštovanjem

Vuki

pre 1 godinu

Nije im prvi put... A ni poslednji. Poznati su kao cinkaroši.

sledeća vest

Vesti

TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija