• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.04.2023

17:26

HRVATI PRIZNALI!  Zvezda preuzima PREVLAST OD DINAMA, TO JE REALNOST!

Starsportphoto

Crvena zvezda

HRVATI PRIZNALI! Zvezda preuzima PREVLAST OD DINAMA, TO JE REALNOST!

Podeli vest

Hrvatski medij, "Jutarnji list" uporedio je Crvenu zvezdu i zagrebački Dinamo, a zaključak je da su beogradski crveno-beli u dosta boljoj poziciji.

U tekstu se ističe, da zagrebački tim gubi prevlast u regionu, zbog što će šampion Superlige sledeće godine igrati grupnu fazu Lige šampiona,  a evidentno je da će to bit Crvena zvezda.

- Realnost je da Dinamo gubi prevlast u regionu, jer je Crvenoj zvezdi sledeće sezone zagarantovano mesto u grupnoj fazi Lige šampiona, a sa tim u paketu imaće i prihod od 30 miliona evra -piše hrvatski "Jutarnji list".

Foto: Starsportphoto

U tekstu u kojem se bavi situacijom u zagrebačkom klubu, koji nakon odlaska Zdravka Mamića ima novo rukovodstvo na čelu sa Dariom Šimićem, tvrdi se da će klub jako teško zadržati dominaciju na prostorima bivše Jugoslavije i regiona.

Samo u poslednje četiri godine Dinamo je prihodovao 225 miliona i godišnji budžet od 60 miliona evra.

Podseća se da je Zvezda otkad je na čelu kluba Zvezdan Terzić dva puta igrala grupnu fazu Lige šampiona, uz stalno učešće u Ligi Evrope, tri nokaut faze i konstantno "podizanje lestvice" i kada je budžet i rezultati u pitanju. Takođe, Zvezda dominira u Srbiji, izvesna je šesta titula u nizu, a blizu je i treća uzastopna dupla kruna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maks

pre 1 godinu

Kakva je to bolesna opčinjenost i fasciniranost Hrvatima hahahahahahahaha :))) Gleda se prvo šta kažu i šta rade Hrvati, pa onda sve drugo. Jer sve je drugo manje bitno. Samo kad bi vi Hrvate zanimali SAMO 3% od onoga koliko oni zanimaju vas, vi bi bili nasretniji na kugli zemaljskoj Ali ih ne zanimate NITI ta 3%. I da ne trkeljate neprestano o Hrvatima, sumnjam da bi Hrvati znali i da postojite. TOLIKO ih zanimate. Isto koliko ih zanima Somalija, ili Tadžikistan. Zato smanjite malo taj neprestani i OČAJNIČKI pritisak i pokušaje da se približite Hrvatima pod svaku cijenu, jer nemate NIKAKVE šanse. Posvetite se malo više svom "zapadnom balkanu". Tu možda i možete proći. I imati neke šanse. U Hrvatskoj ih nemate. I nikad ih nečete ni imati.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija