• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2023

23:07

IVANOVIĆ ZAGRMEO PRED SPLIT! Maksimalno OZBILJNO ulazimo u sve utakmice!

Starsportphoto

Crvena zvezda

IVANOVIĆ ZAGRMEO PRED SPLIT! Maksimalno OZBILJNO ulazimo u sve utakmice!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak od 20 časova dočekuju Split u meču poslednjeg, 26. kola ABA lige, a naknadno će odigrati još dva meča, protiv Mornara u Baru i Cedevita Olimpije u Ljubljani.

U prvoj utakmici koja je kalendarski otvorila 2023. godinu crveno-beli su slavili u Splitu 72:63, a trener Duško Ivanović je svestan da ne sme biti nikakvog opuštanja.

- Dočekujemo ekipu Splita koja je odigrala dobru sezonu u ABA ligi, i koja je u nekim mečevima, posebno protiv "na papiru" jačih timova, pokazala da ima kvalitet. Zato ulazimo maksimalno ozbiljno u utakmicu, želimo da nastavimo seriju pobeda iz Evrolige i u dobrom ritmu dočekamo plej-of ABA lige koji sledi. Posebno zbog činjenice da takmičarski još uvek vodimo borbu za plasman u regularnom delu sezone regionalne lige i sad sve snage okrećemo ovom takmičenju - rekao je trener Ivanović.

Foto: Starsportphoto©

Crveno-beli prethodno vezali pet pobeda u Evroligi, ali su ostali bez plasmana u četvrtfinale elitnog takmičenja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija