• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2023

20:43

IZNENAĐEN SAM KVALITETOM ABA LIGE! Ivanović ZADOVOLJAN i ZABRINUT nakon pobede!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

IZNENAĐEN SAM KVALITETOM ABA LIGE! Ivanović ZADOVOLJAN i ZABRINUT nakon pobede!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Ljubljani ekipu Cedevita Olimpije sa 84:70 (19:10, 24:20, 23:22, 18:18), u odloženoj utakmici 3. kola ABA lige.

Najbolji u pobedničkom timu bili su Nikola Ivanović sa 29 poena i pet asistencija, dok je Filip Petrušev dodao 12 poena i četiri skoka. U domaćoj ekipi istakao se Zoran Dragić sa 10 poena, šest skokova i dve asistencije.

Duško Ivanović bio je zadovoljan nakon utakmice, ali je priznao da su ga neki segmenti u igri njegovog tima zabrinuli. 

- Utakmica bez rezultatskog značaja, ali vrlo značajna za nas i Cedevitu Olimpiju jer za nedelju dana počinje plej-of i nema prostora za kikseve. Zadovoljan sam izuzetno određenim periodima naše igra, ali isto tako i zabrinut određenim periodima gde nismo imali fokus u odbrani i agresivnost u napadu. Imamo još 3-4 dana da se spremimo dobro za početak plej-ofa - rekao je trener Crvene zvezde. 

Foto: Starsportphoto

Novinare u Sloveniji interesovalo je da li je Duško Ivanović ikada bio blizu dolaska u Olimpiju, a potom je uporedio nivo takmičenja u ABA i ACB ligi. 

- Bio sam blizu Olimpije pre nego što sam otišao u Jugoplasitku. Bio sam na razgovorima i na kraju otišao u Split. Španska liga je jedna od najjačih posle Evrolige, ali veoma je teško igrati ovu našu ligu jer su ekipe sa mnoštvom talentovanih igrača i veliki broj ih ima karakter. Kada igraš Evroligu i posle ovo, nije lako. Prijatno sam iznenađen kvalitetom - zaključio je Duško Ivanović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi nemilosrdni! Kijev traži hitnu sednicu SB UN! Zelenski se oglasio nakon stravičnog razaranja, hoće li išta ostati od Ukrajine?!
TOTALNA ESKALACIJA

Rusi nemilosrdni! Kijev traži hitnu sednicu SB UN! Zelenski se oglasio nakon stravičnog razaranja, hoće li išta ostati od Ukrajine?!

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas, nakon sastanka sa poljskim premijerom Donaldom Tuskom u Varšavi, da Kijev očekuje konkretne korake svojih zapadnih partnera da ojača svoju protivvazdušnu odbranu i zaštiti svoj energetski sektor tokom samita NATO ove nedelje. Ova vest dolazi nakon razornog udara ruskih snaga na gradove širom Ukrajine, prilikom čega je poginulo najmanje 29 ljudi.

08.07.2024

16:40

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija