• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2023

07:59

"DELIJE" BESNE I OGORČENE KAO NIKAD PRE: Stidite se! Omladinci bi spakovali Partizanu 3 komada! Neznalica!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

"DELIJE" BESNE I OGORČENE KAO NIKAD PRE: Stidite se! Omladinci bi spakovali Partizanu 3 komada! Neznalica!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde su pred praznim tribinama u Humskoj odigrali meč bez golova (0:0) u okviru trećeg kola plej-ofa Superlige!

Ovo je inače bio prvi derbi u Humskoj u kome nije bilo golova još od 2006. godine. Takođe, odigran je u sablasnom ambijentu bez navijača na tribinama zbog suspenzije "parnog valjka", pa će svi želeti što pre da ga zaborave.

Posebno navijači šampiona Srbije, jer su bili vidno razočarani. Za crveno-bele okršaj sa komšijama nije imao takmičarski značaj, jer su u prošloj rundi već overili šampionsku titulu. Ali, klub s "Marakane" nastavio je lošu seriju, pošto od februara 2016. godine nije slavio na stadionu najvećeg rivala. 

Foto: Starsportphoto©

 

 

Delije su besne jer su njihovi ljubimci malo pokazali protiv "večitog" rivala koji prolazi kroz veliku krizu na svim nivoima. Navijači crveno-belih ogorčeni su na trener Miloša Milojevića i više ga ne žele na Zvezdinoj klupi, a sasvim je izvesno neće ostati na toj poziciji sledeće sezone, zameniće ga Izraelac Barak Bahar. Takođe, Delije partiju svojih miljenika ocenjuju kao "sramotnu". 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Besni su navijači i na čelnike kluba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trener Milojević je posle utakmice prokomentarisao da se već dugo govori o njegovom odlasku. 

- To gledam kao proces kao i u svakom klubu, da klub kao što je Zvezda uvek traži bolje igrače i trenere. I danas sam na ovoj klupi, ako to bude do 30. juna ili 15. maja, ne razmišljam o tome. Kad sam se opredelio za ovaj posao, bio sam svestan da ljudi koji vode klub odlučuju o tome. Kao navijač Zvezde nemam šta da kažem, osim da poželim sve najbolje. Da nas trenira Anćeloti, samo bih sedeo u loži i aplaudirao, pošto on garantuje titulu u Top 5 liga. Više se bavim time zašto nismo dobili danas, kako da dobijemo Čukarički, kako da dobijemo u Kupu... Time se bavim - rekao je on.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 1 godinu

"Delije besne zbog remija, i ne zele Milojevica na klupi" . Bravo, znaci pocelo je i u Zvezdi da navijaci preuzimaju klub. U Partizanu su to uspeli i vidi se rezultat toga. Kazu, "fudbal se igra zbog navijača".Juce je to potvrdjeno, kad nema navijaca na tribinama, fudbal je onda ovakav kakav je juce bio u Humskoj. Prekid utakmice na Banovom brdu bila je jedinstvena prilika za FSS da se resi problema nasilja na stadionima. Trebalo je hitno zatvoriti stadion Partizana na godinu dana uz napomenu, da ce uz najmanji nered koji naprave navijaci nekog od klubova , automatski doneti odluku da se i stadion tog kluba zatvori na godinu dana.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija