• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

02.05.2023

14:40 >> 14:43

ZVEZDA U POHODU NA DRUGI TROFEJ! Milojević igračima: Nemate pravo na grešku

Starsportphoto©

Crvena zvezda

ZVEZDA U POHODU NA DRUGI TROFEJ! Milojević igračima: Nemate pravo na grešku

Podeli vest

Nemamo pravo na grešku ako želimo da osvojimo Kup, poručio je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević. Crveno-beli će sutra od 18.30 časova (Arena 1 Premijum) gostovati Napretku u meču četvrtine finala Kupa Srbije. Ekipa sa "Marakane" ima cilj da osvoji najmasovnije nacionalno takmičenje i tako veže treću duplu krunu. Bio bi to prvi put u istoriji našeg fudbala da je nekom pošao za rukom takav podvig.

 

Poslednji put Napredak se sastao sa Zvezdom u martu ove godine, takođe u Kruševcu i bilo je nerešeno (1:1). To je dovoljno da Milojević pozove svoje igrače na oprez, jer svaka greška u Kupu mogla bi skupo da košta.

- Igrali smo meč pred reprezentativnu pauzu protiv Napretka. Kruševljani su dobri u prekidu i koriste prostor ukoliko protivnik loše stoji iza lopte. Mogu da budu neugodni, neće im faliti motiva, jer je Kup takvo takmičenje gde jedna utakmica rešava sve, tako da, prava na grešku nemamo. Potrebne su nam dobra igra i enerija da bismo prošli dalje - kaže Milojević.

Poslednji meč crveno'beli su odigrali kod kuće protiv Čukaričkog u lako su pobedili (4:0). Strateg srpskog šampiona ističe da rezultat možda ne oslikava razliku među ekipama, ali njemu daje za pravo da veruje da može da računa na svakog od igrača koje ima.

Foto: ATAIMAGES

Fudbaleri Crvene zvezde

- Uvek igramo u najjačem sastavu, tako će biti i sutra. Većina Igrača koji su odigrali dobro protiv Čukaričkog zadržaće mesto u timu. Ona utakmica je odlično izgledala. Ne znam jesmo li baš za četiri gola kvalitetniji od Brđana, ali važno je da smo pobedili. Kada je dobar odnos i kad se ispoštuju zahtevi, ne morate da igrate u najjačem sastavu da biste dobili, tako je bilo u nedelju. Drago mi je zbog momaka koji su dobro odigrali, stavili su me na slatke muke kada biram tim - ocenjuje Milojević.

Foto: Starsportphoto

Trofej Kupa Srbije

On je posebno pričao o Urošu Spajiću, koji je nešto ranije danas za Informer.rs rekao da se oseća spremnim da igra koliko je potrebno.
- Nisu svi spremni, ali znaćemo više posle današnjeg treninga. Ako Rakonjcu fizički status dozvoli, trebalo bi da počne sutra. Što se Spajića tice, on je spreman za 30-40 minuta, eventualno poluvreme. Sve zavisi od utakmice i intenziteta, da li ima puno duela ili je čistiji fudbal. Svakako ćemo gledati da ga uvedemo onda kada procenimo da je najbolje - zaključio je Milojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija