• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2023

18:28

NIŠTA OD NAVIJANJA DANAS! Umesto Delija na TRIBINI TRANSPARENT koji cepa SRCE...

Informer

Crvena zvezda

NIŠTA OD NAVIJANJA DANAS! Umesto Delija na TRIBINI TRANSPARENT koji cepa SRCE...

Podeli vest

Navijači Crvene zvezde neće prisustvovati utakmici protiv Napretka, a na delu tribine gde su trebali da budu smešteni postavljen je transparent.

U Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru 13-godišnji učenik jutros je vatrenim oružjem usmrtio osmoro učenika i čuvara škole i ranio još šestoro đaka i nastavnicu. Zbog toga, navijači Crvene zvezde odlučili su da ne prisustvuju utakmici protiv Napretka u Kruševcu. 

- Povodom tragičnog događaja u beogradskoj školi Ribnikar, Delije obaveštavaju sve zvezdaše da neće prisustvovati Kup utakmici u Kruševcu. Danas sigurno nikome nije do fudbala, ni do pesme, ni navijanja. Neka je večna slava svim stradalima i Bog dušu da im oprosti - navodi se u saopštenju Delija. 

Ipak, navijači Crvene zvezde su na delu tribine gde su trebali da budu smešteni ostavili transparent posvećen žrtvama stravičnog zločina koji je potresao čitavu Srbiju i region. 

- Neka je večna slava stradalima u školi Ribnikar - piše na transparentu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija