• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Nedeljković

05.05.2023

09:25

ZBOG DANA ŽALOSTI! Crvena zvezda pomera utakmicu sa Voždovcem

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZBOG DANA ŽALOSTI! Crvena zvezda pomera utakmicu sa Voždovcem

Podeli vest

Crvena zvezda odlaže utakmicu sa Voždovcem za ponedeljak zbog Dana žalosti. Fudbaleri Crvene zvezde trebalo je u nedelju od 17.30 časova da igraju prvenstveni meč 34. kola Superlige sa "zmajevima" u gostima, ali će duel biti pomeren za ponedeljak, saznaje Informer.

U kolu pred nama, susret Voždovca i srpskog šampiona po raspredu je jedini koji je trebalo da bude odigran u nedelju, kad je reč o utakmicama plej-ofa Superlige. Ostala tri para svakako su planirana za dan kasnije. Kako je objašnjeno Informeru, niko u klubu ne razmišlja o meču u trenutku kad je zemlja u žalosti zbog nezapamćene tragedije koja se desila u sredu.

- Vest o tragediji zadesila je ekipu Zvezde u Kruševcu i ona je taj dan morala da odigra utakmicu četvrtine finala Kupa protiv Napretka. Trener Miloš Milojević i tada je podvukao da nikome nije bilo do fudbala, znajući da je devet života tragično ugašeno. Sad želimo da ispoštujemo makar tri Dana žalosti i ne učestvujemo ni u kakvim dešavanjima zabavnog karaktera. Ni navijačima nije ni do pesme ni do navijanja. Razumno je pomeriti utakmicu za taj jedan dan - objašnjeno je iz kluba.

Foto: Informer

Transparent sa utakmice Napredak - Crvena zvezda

Za sada nije utvrđeno vreme odigravanja susreta na popularnom "Krovu" u ponedeljak, ali najverovatnije će biti od 19.00 časova.

- Kako stvari stoje, biće od 19.00 časova, mada može da dođe do pomeranja zbog direktnog tv prenosa i usaglašavanja sa televizijom. Znaće se sto odsto u toku dana - zaključeno je iz kluba.

U nedelju bi trebalo da se odigraju i utakmice plej-auta u kojima će novosadska Mladost dočekati Spartak, a Javor Kolubaru. Kako stvari stoje, ti mečevi će biti odigrani po planiranom rasporedu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TADIJA ZEMUN

pre 1 godinu

tako je DELIJE,tako se postuju zrtve...slava im...

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija