• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2023

14:11

FUDBALERI ZVEZDE ODALI POŠTU NASTRADALIMA! Dirljive scene ispred osnovne škole "Vladislav Ribnikar"

crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda

FUDBALERI ZVEZDE ODALI POŠTU NASTRADALIMA! Dirljive scene ispred osnovne škole "Vladislav Ribnikar"

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde zapalili su sveće ispred osnovne škole Vladislav Ribnikar, gde je prošle nedelje počinjen stravičan masakr u kojem je nastradalo devet osoba.

Fudbalski klub Zvezda je preko društvenih mreža podelila fotografije potresenih fudbalera, koji su zapalili sveće za pokoj duša ubijenih.

"Anđeli naši, vi i vaš dobri anđeo čuvar živećete večno u srcima svih nas. Molimo se za oporavak svih vaših drugara i nastavnice. Molimo se i da vaše porodice imaju dovoljno snage da prežive neizmerni, nesagledivi gubitak", napisala je Crvena zvezda na društvenim mrežama.

 

 

Crveno-beli su juče odigrali utakmicu protiv Voždovca, na kojoj su navijači na tribinama istakli transparente sa imenima ubijenih osoba u masakrima u Beogradu i u Mladenovcu.

 

 

I trener Miloš Milojević je govorio da je u ovakvim momentima jako teško fokusirati se na sport.

- Zadesila nas je velika tragedija, koja se odrazila na sve, oseća se u vazduhu. Teško je bilo šta reći, a ostati umeren i izraziti podršku. Možemo samo da radimo ono što je u našoj moći i nadamo se da se takve stvari više neće dešavati – pričao je Milojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija