• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2023

10:41

Aleks Vigo NE SANJA LIGU ŠAMPIONA SA ZVEZDOM: Želim da se VRATIM U RIVER i da ZAIGRAM PROTIV Lionela Mesija!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Aleks Vigo NE SANJA LIGU ŠAMPIONA SA ZVEZDOM: Želim da se VRATIM U RIVER i da ZAIGRAM PROTIV Lionela Mesija!

Podeli vest

Zvezdin Argentinac Aleks Vigo ne sanja Ligu šampiona sa crveno-belima, nego da se jednog dana vrati u River i da igra protiv Lionela Mesa.

Aleks Vigo nije uspeo da se izbori mesto u Riveru u koji je 2021. godine stigao iz Kolona na insisitranje trenera Marsela Galjarda i plaćen je 1,75 miliona za prelazak na "Monumental". Odigrao je 19 utakmica za River, posle čega je prosleđen na pozajmicu u Indepedijente i dobio šansu da se vrati na najveću scenu. Tamo je na 42 odigrana upisao gol i četiri asistencije i potpuno se vratio u formi. Ali, nije to bilo dovoljno i da se vrati u klub koji mu je u srcu, pa je stigao u redove šampiona Srbije. 

- Želim da se vratim u River, da dobijem još jednu šansu da se dokažem. Pripremo sam se u svakom pogledu za River, fizičkom i psihičkom. Ali, nije se dogodilo. Morao sam da odem. Nadam se da ću se jednoga dana vratiti. Takođe i u Independijente, koji je prelep klub - rekao je Vigo za agentinske medije. 

Foto: Starsportphoto

Aleks Vigo sanja o povratku u River

Svestan je defanzivac Zvezde kakvu je grešku napravio, pa je na kraju morao da napusti River.
 
- To je veliki klub sa sjajnim igračima, sjajnim trenerom, svima sam veoma zahvalan. Naučio sam mnogo, od trenutka kada sam došao, pa do odlaska. Mislim da je moja greška bila što sam se toliko divio igračima i treneru, pa sam na kraju psihički pao. Kako ne bih uvredio saigrače i trenera, koji mi je verovao, trudio sam se da nikada ne napravim grešku. Trebalo je da uživam na drugačiji način. Istina je da u fudbalu učite kada pravite greške, tako napredujete. Uspeo sam to da prebrodim tako da opet ne prolazim kroz isto. Mnogo sam naučio od trenera Marsela Galjarda, pokazao mi je kako da budem konkurentniji, da postanem bolji, da postignem pet ili šest golova ako dobijem šansu. Nisam shvatao kako zbog malih detalja možete da budete mnogo bolji.

Foto: Starsportphoto

 

Nije mu bilo lako da napusti klub, a oduševio ga je Enco Perez, tadašnji kapiten Rivera.

- Kada sam morao da napustim River osećao sam se loše. Enco je sjajna osoba. Onog dana kada je trebalo da napustim klub hteo je da razgovara sa mnom. Rasplakao me je, on je sjajna osoba. Nadam se da ću ponovo moći da delim teren sa njim. Čuli smo se dok sam bio u Indepedijenteu, pružio mi je podršku.

Foto: Starsportphoto

 

Ima Aleks Vigo jednu želju, da igra protiv legende Lionela Mesija.

- Voleo bih da se sučim sa Mesijem. Nadam se da ću jednog dana moći da ga upoznam, da ga čuvam na meču, ako budem mogao, a onda da zatražim fotografiju i njegov dres.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija