• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2023

23:30

IVANOVIĆ OPTIMISTA: Verujem u moje momke, idemo po brejk!

Starsportphoto

Crvena zvezda

IVANOVIĆ OPTIMISTA: Verujem u moje momke, idemo po brejk!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde, Duško Ivanović (65), uveren je u pobedu nad Partizanom u sutrašnjoj drugoj utakmici finalne serije ABA lige (20.00, Arena premijum 1).

Crveno-beli nisu dobro počeli borbu za odbranu titule u regionalnom takmičenju, pošto su u utorak veče poraženi od večitog rivala u Beogradskoj areni sa 88:80. Loše je aktuelni srpski šampion otvorio taj meč, a očajno prvo poluvreme koštalo ga je zaostatka od čak 20 poena na pauzi.

Međutim, u nastavku se tim sa Malog Kalemegdana probudio, uspeo da dođe i na "minus pet", ali nije imao dovoljno snage za preokret. Šef stručnog štaba veruje da će potpuno drugačija slika biti viđena na drugom duelu.

- Uveren sam da možemo da savladamo Partizan. A da bismo to uradili moramo da damo sto posto naših mogućnosti. Verujem mojim igračima, imam puno poverenje u njih. Igra se na tri pobede i ništa još nije gotovo - naglasio je Duško Ivanović.

Foto: Starsportphoto

 

Krilo crveno-belih Ognjen Dobrić (28) promašio je jedan od ključnih šuteva u završnici prvog okršaja. On očekuje da ceo tim odigra mnogo bolje sutra uveče.

- Serija je tek počela, ima još puno da se igra. U odnosu na utakmicu u utorak moramo u drugoj da odigramo znatno čvršće u odbrani, sa još većom energijom i dozom agresivnosti. Idemo korak po korak, samo tako može u finalu. Verujemo u sebe i ne odustajemo od borbe - poručio je Dobrić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija