• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2023

15:41

IVANOVIĆEVA PORUKA PRED MOGUĆU ELIMINACIJU! Navijači da budu fer, a mi uz njih i dobru odbranu da budemo kakvi umemo!

Starsportphoto

Crvena zvezda

IVANOVIĆEVA PORUKA PRED MOGUĆU ELIMINACIJU! Navijači da budu fer, a mi uz njih i dobru odbranu da budemo kakvi umemo!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je da će njegova ekipa morati da izgleda energetski mnogo bolje u odnosnu na prethodna dva meča protiv Partizana u "Areni".

Partizan u finalu ABA lige vodi sa 2:0 u finalu protiv Crvene zvezde posle dve utakmice koje je rutinski rešio u svoju korist na domaćem parketu.

Naredni, potencijalno i odlučujući meč, igra se sutra uveče u "Pioniru" (20.30) pred navijačima crveno-belih, koji brane trofej osvojen prošle godine.

- Biće teško, kao i svaka utakmica finalne serije. Partizan igra sa puno samopouzdanja iskoristili su prednost domaćeg terena, imali u pojedinim igračima poput Smailagića i Anđušića  dodatne adute. Mi sa druge strane moramo da damo maksimum u onome što smo igrali najbolje ove sezone, a to su izuzetno jaka odbrana, tečan napad i velika energija. Znam da će nam naši navijači dati veliku podršku u nedeljnoj utakmici, uvek je bilo tako i mnogo znači, samo ih molim da navijaju sportski i korektno, da ne bacaju ništa na teren, da ne vredjaju nikoga, da zaista pokažemo da smo drugačiji i da nam pomognu isključivo navijanjem sa tribina - izjavio je Duško Ivanović.

Foto: Starsportphoto

Duško Ivanović

Jedan od tragičara u Zvezdinom timu u prošloj utakmici, Stefan Lazarević, istakao je da se nada produžetku finalne serije.

- Treća utakmica u seriji, idemo korak po korak sa željom da pobedimo u trećoj i produžimo seriju. Sada ćemo imati naše navijače kao ogromnu podršku. Ipak, na prvo mestu treba da eliminišemo neke nedostatke iz prve dve utakmice, odigramo još čvršće, agresivnije i dođemo do cilja, a prvi je pobeda u trećoj utakmici. Naši navijači znaju da prepoznaju važan trenutak, ovaj jeste važan, nismo bili u ovoj situaciji da smo krajem juna u ovakvoj seriji, sa ovolikom pauzom, sada i u rezultatskom zaostatku. Znam da će nam dati podršku kakvu nema niko, samo apelujem na njih da bodre nas, da ne bacaju ništa na teren, da ne vredjaju nikoga, već da  fer sportski i korektno usmere svu pažnju ka nama. Borićemo se, da bi došli do cilja moramo da idemo utakmicu po utakmicu - rekao je Lazarević.

 

 

 

 

Uoči trećeg meča finala ABA lige između Crvene zvezde i Partizana favorit je tim sa Malog Kalemegdana. Kvota na trijumf crveno-belih je 1,55, dok je na pobedu tima iz Humske kvota 2,50.

Potencijalna četvrta utakmica igrala bi se 20. juna u "Pioniru", a eventualna majstorica 22. juna u "Areni" jer Partizan ima prednost domaćeg terena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NekoKo

pre 1 godinu

Malo je 18, sad po 30 minuta da igraju Bentil, Lazarević i Martin i ima da pobedimo ali na kukovo leto. Ta tri igrača su nesposbna da igraju ozbiljnu košarku kakva mora da se igra protiv ovakvog Partizana. Čitave sezone su katastrofalni a uporno igraju, dobijaju jako velike minutaže i igraju u najvažnijim periodima meča.? Zašto startna petorka nije: Kampaco,Nedović,Vildoza,Mitrović, Petrušev? Ti igrači moraju da igraju do padanja sa nogu, a da ih odmaraju sa ozbiljnijom minutažom:Dobrić,Lazić i Marković, sa znatno manjom minutažom: Ivanović a Bentil, Martin, Lazarević i Kuzmić mogu da igraju maksimalno po par minuta. Mora da postoji veće poverenje u najbolje igrače, mora da se nađe način da uđu u ritam, da se malo istrpe i sačekaju. Ok je je izmena tih igrača posle par loših uzastopce poteza ali ne na način da se zaboracljaju čak i po čiatvo poluvreme. Moraju u svakoj četvrtini da imaju najveću minutažu. Par minuta odmora je dovoljno da se saberu ...

sledeća vest

Vesti

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)
Društvo

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić prisustvovao je danas puštanju u rad dela stanične zgrade Železničke stanice Novi Sad i najavio da će do kraja avgusta ili početkom setpembra biti završene sve druge stanice na brzoj pruzi između Novog Sada i Subotice, koja bi trebalo da bude puštena u saobraćaj najkasnije početkom decembra.

05.07.2024

16:30

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija