• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2023

18:28

BIVŠI TRENER PARTIZANA PODRŽAO ZVEZDU I BAHARA! Preko Marakane može do PREMIJER LIGE!

Starsportphoto

Crvena zvezda

BIVŠI TRENER PARTIZANA PODRŽAO ZVEZDU I BAHARA! Preko Marakane može do PREMIJER LIGE!

Podeli vest

Iskusni izraelski trener, Avram Grant, uveren je da će saradnja Baraka Bahara i Crvene zvezde biti plodonosna za obe strane.

Sa velikim očekivanjima zvezdaška javnost čeka početak priprema crveno-belih pod trenerskom palicom novog trenera. Barak Bahar na klupi srpskog šampiona zamenio je Miloša Milojevića i odmah uveo korenite promene na Marakani, a iz Izrala stižu pozitivne vibracije uoči okuplanja u Ljutice Bogdana. 

Iskusni izraelski stručnjak, Avram Grant, ujedno i nekadašnji trener Partizana koji je sa crno-belima 2012. godine ocenio je Barakov odlazak u Crvenu zvezdu kao idealan potez za obe strane. Bivši strateg Čelsija, Vest Hema i Čelsija uveren je da će Barak Bahar preko Marakane lakše pronaći put ka najjačim evropskim ligama. 

- Razgovarao sam malo sa Baharom, ali nismo se dotakli svih bitnih tema. On je veliki profesionalac i smatram da će imati puno uspeha u Srbiji. To je zemlja sporta. U svim sportovima su uspešni. Da, Makabi Haifa je veliki klub, ali iz Srbije će mnogo lakše da se probije do najboljih klubova Evrope - rekao je Grant za "One.co.il". 

Foto: Starsportphoto

Budući da je Grant najdublji trag ostavio u Premijer ligi kada je predvodio Čelsi sa kojim je stigao do finala Lige šampiona, Izraelce je zanimalo da li i Barak Bahar ima kapacitet da jednog dana radi na Ostrvu. 

- Apsolutno mislim da je sposoban za to. Da nisam imao uspeh sa reprezentacijom Izraela ni ja se ne bih našao tamo. Sve se gleda kroz rezultate. Pregovori su mi bili teški, jer sam dolazio iz fudbalski male zemlje - dodao je Izraelac. 

Zanimljivo, Avram Grant trenutno radi kao selektor Zambije, a jedan od ključnih igrača mu je vezista Crvene zvezde - Kings Kangva koji je nedavno postigao gol u kvalifikacijama za Kup afričkih nacija koji nas očekuje početkom sledeće godine u Obali Slonovače. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija