• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2023

13:51

ZNAM NEKE REČI NA SRPSKOM, NIJE SAD PRIKLADNO... Ado konačno na "Marakani": Dobro pamtim navijače, uzbuđen sam

crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda

ZNAM NEKE REČI NA SRPSKOM, NIJE SAD PRIKLADNO... Ado konačno na "Marakani": Dobro pamtim navijače, uzbuđen sam

Podeli vest

Edmund Ado, centralni vezni fudbaler iz Gane, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

Fudbaler rođen 2000. godine je za Spartak odigrao 16 utakmica i postigao jedan gol. Za Ganu je odigrao 10 utakmica.

Ado je zadužio dres sa brojem 21, a prilikom promocije je rekao da je srećan što je konačno u crveno-belom dresu. 

 - Sjajni su utisci, zaista me je lepa atmosfera dočekala na Marakani i srećan sam što sam ovde. Uzbuđen sam što ću imati priliku da igram pred Zvezdinim navijačima, dobro ih pamtim. Dugo je trajalo interesovanje, i svestan sam očekivanja, tako da ću dati sve od sebe da učinim navijače ponosnima. Prilagodio sam se na život u Srbiji, iako nije bilo lako kada sam došao, promene i sve, ali pomoglo mi je ovih šest meseci da se naviknem na fudbal i uslove. Polako učim i jezik, reči koje znam, možda nisu prikladne za konferenciju, ali popraviću vokabular, biće bolje kada sledeći put budemo razgovarali - nasmejao je sve Ado.

Foto: Starsportphoto

Ado dorro pamti "delije"


 
Imao je priliku da igra na Marakani u dresu Šerifa.
 
- Sećam se atmosfere i navijača, to mi je bilo nestvarno. Pokušaću da u Zvezdi budem još bolji nego u Šerifu i da pomognem ekipi da ostvarimo zacrtane ciljeve. O konkurenciji ne razmišljam, jer ne gledam saigrače na taj način. Svi smo tu zbog zajedničkog uspeha. Kada dobijem šansu na terenu, daću sve od sebe da je iskoristim - rekao je Ado. 
 
Edmund Ado je rođen 17.  maja 2000. godine u Akri, glavnom gradu Gane. Već sa 18 godina, napustio je matičnu zemlju i pojačao slovačku Senicu za koju je na 53 meča postigao tri gola. Afirmaciju je stekao u Šerifu gde je važio za najboljeg fudbalera moldavskog tima u grupnoj fazi Lige šampiona, i na 33 meča uspeo da upiše pogodak, a u Zvezdu stiže iz subotičkog Spartaka. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija