• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.06.2023

17:12

OVO JE BORJANOV NASLEDNIK! Zvezda promovisala i TREĆE POJAČANJE! Izralac će biti ZID NA GOLU! (FOTO)

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

OVO JE BORJANOV NASLEDNIK! Zvezda promovisala i TREĆE POJAČANJE! Izralac će biti ZID NA GOLU! (FOTO)

Podeli vest

Novi golman Crvene zvezde Izraelac Omri Glazer izjavio je danas da želi da se dokaže na terenu i dodao da mu je velika čast što je potpisao ugovor sa "crveno-belima".


Glazer je danas potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom uz mogućnost produženja na još jednu sezonu.

- Velika čast je za mene što sam u prilici da potpišem za veliki klub kao što je Crvena zvezda. Želim da se dokažem na terenu, svestan sam da je ovo šansa, ali i čast za mene. Svi su me lepo i toplo dočekali, a ja, jedva čekam da se dokažem na terenu -  rekao je Glazer na zvaničnom predstavljanju, saopštio je beogradski klub.

On je istakao da ima veliko poštovanje za Crvenu zvezdu.

- Dajem sve od sebe, trudim se da budem dobar, i na terenu, i van njega. Imam veliko poštovanje za Zvezdu, poznajem istoriju kluba, a želim da pišem nove stranice iste. Želim da pobeđujem, osvajam titule, igram Ligu šampiona, naravno, i da budem najbolji golman u Srbiji - dodao je novi golman Crvene zvezde.

Glazer je naveo da je svestan da je na golu Crvene zvezde nasledio nekadašnjeg kapitena Milana Borjana.

- Borjan je legenda Zvezde, uradio je velike stvari za klub, praktično je postigao sve u srpskom fudbalu, takođe odlično brani i za Kanadu, pokazao se na Svetskom prvenstvu. Ne poznajem ga, ali sam čuo da je dobar čovek, ipak, on je Milan, a ja sam Omri i hoću da pokažem sebe i svoje kvalitete. Ne želim da me gledaju kroz prizmu njega, već kroz ono što ja postignem - izjavio je izraelski golman.

On je istakao da o dolasku u Crvenu zvezdu nije razmišljao ni trenutak.

- Bio sam iznenađen, jer nisam radio sa Barakom Baharom dve godine, ali se znamo iz Izraela. Ipak, znao sam da je Zvezda veliki klub i nisam razmišljao o drugim opcijama kada sam dobio poziv.

Odmah sam rekao da", dodao je Glazer, koji će u Zvezdi nositi dres sa brojem 18.

- Broj 55 je zauzet, taj sam hteo, ali ga Srnić nosi, tako da sam izabrao 18. Volim i taj broj, srećan je u Izraelu i nadam se da će mi doneti uspehe - naveo je golman Crvene zvezde.

Glazer ima i rumunski pasoš, ali ističe da nije imao dileme oko prelaska u Crvenu zvezdu.

- Zvali su me i drugi klubovi, ali čim sam čuo da me traži Zvezda, ništa drugo me nije zanimalo. Znam šta mogu da postignem ovde - velike stvari, to je klub sa istorijom i neverovatnim navijačima. Kad se tako pogleda, nema druge opcije, samo Zvezda - istakao je izraelski čuvar mreže.

On je priznao da je prošle godine ispratio mečeve Crvene zvezde i Makabija iz Haife.

- Gledao sam, i definitivno Zvezda nije imala sreće, s obzirom na primljen gol u poslednjim trenucima meča. S druge strane, velika pobeda Makabija. Međutim, sada Zvezda igra direktno grupnu fazu i želimo da pokažemo kvalitet, koliko smo jak klub i da napravimo velike stvari. Naravno da sam upoznat sa Zvezdom, ali ono o čemu sam najviše slušao je čuveni tunel na Marakani. Drugari koji nastupaju za Makabi su mi pričali da je to nešto neverovatno i da takvu buku nisu čuli u životu. Jedva čekam da osetim to - zaključio je Glazer.

Foto: EPAIMAGES

Glazer je rođen 11. marta 1996. godine u Tel Avivu. Visok je 190 centimetara i karijeru je započeo u Hapoel Ranani, a potom je igrao za Makabi Haifu i Hapoel Ber Ševu.

- Želeli smo da rešimo pitanje pozicije golmana u ovom prelaznom roku i doveli smo Glazera. On je reprezentativac Izraela i dolazi na predlog Baraka Bahara i njegovog stručnog štaba. Poznaju ga, imaju poverenje u njega i smatraju da će se odlično uklopiti u sve zahteve. Što se tiče drugih pojačanja, ne govorim o imenima, ali mislim da ćemo ovih dana predstaviti još jednog sjajnog igrača - rekao je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija