• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.07.2023

15:24

Kraso podgreva atmosferu: Zvezda još nije na vrhuncu, biće još bolja

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Kraso podgreva atmosferu: Zvezda još nije na vrhuncu, biće još bolja

Podeli vest

Ovaj tim će biti još bolji, poručuje napadač Crvene zvezde Žan Filip Kraso. On je nedavno stigao u redove srpskog šampiona i već je prirastao navijačima za srca.
 

Na pripremnom turniru u Rusiji imao je zapaženu ulogu, pošto je već na prvom meču sa Zenitom odigrao samo 26 minuta, ali je uspeo da da gol. Kasnije je igrao 65 minuta protiv Nefčija i 64 minuta protiv Fenerbahčea i ostavio je odličan utisak. On uverava da će, kako vreme bude prolazilo, tim biti još bolji. 

Foto: FK Crvena zvezda

 

- Pripreme u Rusiji su prošle u najboljem redu, na svakom treningu se videla suština onoga što želimo da prikažemo na terenu, a utakmice su najbolji put da se spremimo za sezonu. Ostvarili smo tri pobede protiv dobrih timova, osvojili turnir "Pari kup" i možemo da budemo zadovoljni. Saigrači su odlični, srećan sam što sam u Zvezdi, zaista je sve u najboljem redu. Imam osećaj da igramo mnogo duže zajedno i utisak je da sam se već uigrao sa ekipom. Iako su pripreme, znam koliko su pobede važne, jer je Zvezda veliki klub. Radićemo na tome da budemo što bolji - kaže Kraso.
Ovih dana uveliko traje prodaja "Premijum" sezonskih karata na "Marakani", sa kojima će moći da se uđe i na mečeve Lige šampiona. Fudbaler iz Obale Slonovače jedva čeka da zaigra na punoj "Marakani". 

Foto: FK Crvena zvezda

 


- Mnogo poruka dobijam od navijača, ali ne stižem svima da odgovorim. Ipak, lepo je, raduje me kad vidim da su uzbudeni zbog toga kako igramo. Upucen sam da je u toku prodaja sezonskih ulaznica, i nadam se da ce nam navijaci kupovinom tih ulaznica pokazati poverenje, a mi cemo dati sve od sebe da ga opravdamo, tako da jedva cekam da osetim atmosferu Marakane. Nadam se da ce tribine biti pune uvek, a ne samo u Ligi šampiona - podvukao je Kraso.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija