• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.07.2023

17:10

Bahar od uprave tražio još jednog zadnjeg veznog

Starsportphoto

Crvena zvezda

Bahar od uprave tražio još jednog zadnjeg veznog

Podeli vest

Crvena zvezda je dobrim delom odradila prelazni rok, i to za sada bi se reklo veoma uspešno, mada bi trener Barak Bahar voleo kada bi dobio još jednog zadnjeg veznog, saznaje Informer. U redove crveno-belih stigli su golman Omri Glazer, vezisti Marko Stamenić i Edmund Ado i napadači Žan Filip Kraso i Piter Olanjinka i svako od njih se za dobo pokazao.

Jedini koji je ovog leta bio na korak od srpskog kluba, a onda ipak promenio mišljenje je napadač Atalante Emanuel Late Lat. Dva kluba su dogovorila detalje, dinamiku isprate, sa igračevim menadžerima dogovoreni su i lični uslovi i dužina trajanja ugovora fudbalera u Zvezdi, ali se on na kraju predomislio. Pritom, prelazni rok uveliko traje i niko ne isključuje mogućnost da će on ipak doći na "Marakanu".

Foto: FK Crvena zvezda

 

Kada je došlo do preokreta i Late Lat se nije pojavio u Beogradu, trenera Baraka to nije mnogo potreslo. Prema rečima našeg izvora, rekao je upravi da ne žuri sa napadačem.
- Barakov način igre je jednostavan - agresivno, napred, najbržim putem ka golu. Ima nekoliko kvalitetnih igrača u timu, a tandem Kraso - Olanjinka se ispostavlja kao odličan. Rekao je upravi da nema nikakve potrebe da žuri i da ne presira igrača, jer mogu i bez njega. Umesto toga, voleo bi da mu dovedu još jednog zadnjeg veznog - objašnjava naš izvor.

Foto: FK Crvena zvezda

 

Trenutno u ekipi na toj poziciji nastupaju Srđan Mijailović, Edmund Ado i Marko Stamenić. Mijailovića je Bahar pomerao u odbranu, Stamenićem je odušeljen, dok Adu za sada nije davao veliku minutažu.
- Nema žurbe, tek je sredina jula. Bahar će da uigrava ovo što ima i on je zadovoljan. Ima odrešene ruke da sastavlja tim, sklanja i postavlja igrače u zavisnosti od toga šta mislis da zaslužuju. Na Stamenića će se dosta oslanjati, na Ada kako stvari stoje manje, Mijailović može da prođe na više pozicija, ali još jedan kvalitetan zadnji vezni bi mu dobrodošao - zaključio je naš izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija