• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2023

11:27

Nikada neću zaboraviti nastupe za Crvenu zvezdu, Kampaco se oprostio od "delija"!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Nikada neću zaboraviti nastupe za Crvenu zvezdu, Kampaco se oprostio od "delija"!

Podeli vest

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco objavio je oproštajnu poruku na svom Instagram profilu na kojoj se zahvaljuje upravi, navijačima i saigračima iz Crvene zvezde za proteklu sezonu.

Ono od čega su strepili svi simpatizeri Crvene zvezde - desilo se! Fakundo Kampaco je napustio mali Kalemegdan i karijeru će, po svemu sudeći, nastaviti u Real Madridu iz kojeg je i započeo NBA avanturu posle koje je stigao u Beograd.

Imao je omaleni Argentinac opciju u ugovoru da produži saradnju sa crveno-belima na još jednu sezonu, ali se odlučio na povratak u špansku prestonicu. Kampaco se preko svog Instagram naloga oprostio od "delija" i izrazio zahvalnost na gostoprimstvu u Beogradu.

 

 

"Nikada neću zaboraviti neverovatan osećaj igranja pred toliko strasnih ljudi koji navijaju za vas. Hvala Crvenoj zvezdi za ove mesece provedene zajedno. Hvala upravi, svim članovima trenerskog osoblja, mojim saigračima i sjajnim navijačima. Odlazim prepun ljubavi.", napisao je Kampaco.

Foto: Printscreen You Tube

Pamtiće Beograd po dobrom - Fakundo Kampaco

Argentinski reprezentativac je, kao najveće pojačanje crveno-belih, stigao u Beograd u decembru prošle godine, ali je zbog zabrane igranja izrečene od strane Evrolige, za Crvenu zvezdu debitovao tek u martu.

Promene u igri ekipe Duška Ivanovića bile su odmah vidljive i konstanto se ponavlja pitanje "šta bi bilo da je Kampaco igrao od početka?". 

Podsećamo, Crvena zvezda je sezonu u Evroligi završila sa rezultatom od 17 pobeda i isto toliko poraza, ali to nije bilo dovoljno da bi se obezbedio plasman u plej-of fazu u kojoj nastupaju prvih osam ekipa. 

Foto: Tanjug/AP

Fakundo Kampaco u dresu Denver Nagetsa sa Nikolom Jokićem

Nije bila dovoljna pomoć nekadašnjeg košarkaša Dalas Maveriksa i Denver Nagetsa iz NBA lige u finalu Admiral bet Aba lige u kojoj su crveno-beli poraženi od Partizana 3:2 u seriji i tako nisu uspeli da odbrane trofej šampiona Jadrana.

Na malom Kalemegdanu je "rekonstrukcija" u punom jeku i pored već ozvaničenih Miloša Teodosića, Marka Simonovića i Adama Hange, navijači nestrpljivo očekuju odluku Nikole Mirotića za koga strani mediji smatraju da je najbliži selidbi u Beograd.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

MIlićević na manifestaciji "Jedinstvo i snaga - Srbija": Ponosan sam da ste jasno poslali poruku da bez obzira gde živeli i radili, vaša država je Srbija!
Politika

MIlićević na manifestaciji "Jedinstvo i snaga - Srbija": Ponosan sam da ste jasno poslali poruku da bez obzira gde živeli i radili, vaša država je Srbija!

Predstavnici relevantnih udruženja i organizacija koje okupljaju Srbe u regionu, Evropi i širom sveta, učesnici dvodnevne manifestacije „Jedinstvo i snaga - Srbija" koja je održana u Domu Narodne skupštine u organizaciji Kabineta ministra zaduženog za odnose sa dijasporom Đorđa Milićevića, usvojili su zaključke i smernice za dalje jačanje veza matične države i sunarodnika u rasejanju.

01.09.2024

14:05

Vesić: Do kraja novembra tunel "Munjino brdo" biće potpuno prokopan
Društvo

Vesić: Do kraja novembra tunel "Munjino brdo" biće potpuno prokopan

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić najavio je danas da će, prema obećanju izvođača, 15. oktobra biti završeno iskopavanje desne cevi u tunelu “Munjino brdo” na poslednjoj deonici autoputa između Pakovraća i Požege, a 23. novembra na levoj cevi čime će taj tunel kompletno biti prokopan.

01.09.2024

13:21

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Nemački dan odluke za Šolca, ali i Putin čeka!
Planeta

Nemački dan odluke za Šolca, ali i Putin čeka!

Građani dve pokrajine na istoku Nemačke, Tiringije i Saksonije, danas izlaze na izbore, a prema medijskim prognozama ekstremno desničarska Alternativa za Nemačku (AfD) je na putu da odnese ubedljivu pobedu.

01.09.2024

14:08

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija