• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.07.2023

16:38

Bićemo maksimalno konkurentni u Ligi šampiona, samouvereno tvrdi kapiten Crvene zvezde!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Bićemo maksimalno konkurentni u Ligi šampiona, samouvereno tvrdi kapiten Crvene zvezde!

Podeli vest

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Dragović optimističan je pred novu "istorijsku" sezonu crveno-belih i smatra da će njegova ekipa, pod vođstvom Baraka Bahara, biti maksimalno konkurentna u Ligi šampiona iduće godine.

Dragović je pred sam kraj Superlige Srbije izrazio želju da promeni sredinu iz čiste želje za novim izazovima, međutim, dolaskom izraelskom stručnjaka Baraka Bahara, iskusni štoper se predomislio i, po svemu sudeći, imaće tu čast da iduće sezone nosi kapitensku traku na "Marakani".

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Dragović

Dragović je komentarisao atmosferu u timu nakon odlično odrađenog pripremnog perioda i naveo da nema dilemu da će ekipa pod vođstvom Bahara napraviti ozbiljne rezultate u najjačem fudbalskom takmičenju.

Radujem se predstojećoj sezoni, koja će kao što smo to već mnogo puta ponovili biti istorijska. Direktni smo učesnici Lige šampiona i imaćemo dovoljno vremena da budemo maksimalno spremni i konkurentni u tom takmičenju. Mnogo nam znače provere protiv ekipa kao što su Fenerbahče i Zenit i 26. jula utakmica sa Fiorentinom. Želimo da ove sezone naši navijači uživaju u igri Crvene zvezde, verujemo da ćemo ih videti u velikom broju i na meču protiv italijanskog predstavnika, kako bismo na pravi način i uz njihovu neizostavnu podršku zaokružili pripremni ciklus - rekao je Dragović.

Foto: Starsportphoto

Barak Bahar debitovao trofejem

On je opet ponovio da mu je izuzetno drago što mu je ukazana čast da nosi kapitensku traku u ovako kvalitetnom sastavu srpskog šampiona.

Kapitenska traka u Crvenoj zvezdi je posebna odgovornost, srećan sam što su u meni prepoznali lidera. Velika je čast i privilegija biti na poziciji kapitena - istakao je Dragović.

Za kraj, momak rođen u Beču ističe zadovoljstvo pripremama i radu Baraka Bahara, koji je na klupi Crvene zvezde već osvojio trofej - Pari kup u Rusiji.

- Izuzetno sam zadovoljan pripremnim periodom koji je iza nas, odlično smo trenirali. Veoma brzo smo se prilagodili zahtevima novog stručnog štaba na čelu sa Barakom Baharom, što pokazuju i rezultati. Imamo priliku da sarađujemo sa profesionalcima, koji odlično znaju svoj posao i imaju veliku želju za rad sa igračima, u takvim okolnostima kod fudbalera se javlja dodatna motivacija. Verujem da je ovo tek početak sjajne saradnje - zaključio je Dragović.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija