• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2023

15:01

Izraelac nestrpljiv! Gledao sam navijače i jedva čekam Fiorentinu!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Izraelac nestrpljiv! Gledao sam navijače i jedva čekam Fiorentinu!

Podeli vest

Golman Crvene zvezde, Omri Glazer, veruje da će crveno-beli biti još bolji nego u Rusiji protiv Fiorentine 26. jula na Marakani.

Ne krije radost čuvar mreže zbog činjenice da nosi dres srpskog šampiona.

- Osećam se sjajno u Zvezdi, svi su me od prvog dana lepo dočekali i prihvatili, tako da se zaista radujem što sam došao. Mogu slobodno da kažem da sam se već prilagodio na klub, šefa stručnog štaba Baraka Bahara dobro poznajem, a i adaptacija je bila olakšana od strane fantastičnih saigrača koji su me dočekali u Zvezdi. Svestan sam veličine kluba, istorije, i znam da se u Zvezdi samo pobede računaju, a ja sam gladan da ih ostvarujemo, svi zajedno. Uzbuđen sam zbog meča sa Fiorentinom, biće to pravi test za Ligu šampiona, nakon što smo protiv Zenita i Fenerbahčea pokazali kvalitet i savladali ih. Priliku da potvrdimo dobar rad u Rusiji imaćemo već protiv italijanskog velikana, a lično sam uzbuđen što ću konačno braniti pred Zvezdinim navijačima. Gledao sam snimke kakvu atmosferu prave i zaista ne mogu da dočekam da ih upoznam, a siguran sam da će biti pune tribine, kao i na otvaranju Superlige, koje je vrlo važno - rekao je za klupski sajt Omri Glazer.

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Izraelski reprezentativac je ostavio odličan utisak za sada, a posebno je bio raspoložen u duelu sa Zenitom.

- Kao što rekoh, znao sam o Zvezdi mnogo toga i pre nego što sam došao, i poznato mi je da su navijači vrlo važan faktor. Atmosfera koju prave, pune tribine, jedva čekam da to osetim, a verujem da će zvezdaši biti tu na svakoj utakmici, kako u Ligi šampiona, tako i u domaćem prvenstvu. Znam i da su prodaji sezonske ulaznice, te bih ovom prilikom pozvao navijače da na vreme obezbede svoja mesta i prisustvuju fantastičnim utakmicama koje nas sve zajedno očekuju. Mi ćemo dati sve od sebe da na teren opravdamo njihovu podršku“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija