• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2023

06:20

Šljivić se predstavio navijačima: Protiv Milana sam skupljao lopte, Zvezda je ljubav!

FKCrvenazvezda

Crvena zvezda

Šljivić se predstavio navijačima: Protiv Milana sam skupljao lopte, Zvezda je ljubav!

Podeli vest

Mladi fudbaler Crvene zvezde Jovan Šljivić predstavio se navijačima srpskog šampiona uoči starta naredne sezone.

Mnogo pojačanja stiglo je na Marakanu tokom letnjeg prelaznog roka, a jedno od najvećih došlo je iz omladinske škole Crvene zvezde. Jovan Šljivić priključen je prvoj ekipi i za kratko vreme uspeo da oduševi navijače srpskog šampiona. 

- Utisci su sjajni, delujemo dobro kao ekipa, zadovoljan sam, mislim da sam na dobrom putu. Svaka pohvala mi znači, dobijam vetar u leđa, prija mi i sigurno je da ću biti sve bolji, mogu da napredujem uz saigrače i stručni štab. Čast je i privilegija što radim sa ovakvim momcima, njihovi saveti mi mnogo znače, ne želim da ih izdvajam, tu su za nas mlade igrače, a najviše saveta mi je dao Milunović - rekao je Jovan Šljivić, a potom objasnio koja mu pozicija odgovara na terenu. 

- Najbolje se osećam iza špica, ta pozicija mi najviše prija. Tu mogu da pružim svoj maksimum, a i najbolje se snalazim. Volim da imam loptu u nogama, da kreiram napad, to mi je glavna karakteristika. Moram da radim na defanzivi, to mora bolje, ali ima mnogo sitnica na kojima moram da radim, te sitnice prave igrače - dodao je mladi fudbaler Crvene zvezde. 

Iako pripremni period obećava, svestan je Šljivić da je pred njim, ali i ekipom, dosta posla. 

- Moram da budem bolji, mogu da budem bolji. Imam više mogućnosti sa boljim saigračima, to mi znači. U Zvezdi su očekivanja maksimalna i radujem se tome. 

Foto: FK Crvena zvezda

 

Jovan Šljivić rođen je u Kruševcu gde je i započeo svoje prve fudbalske korake, ali ističe da se ne seća svega budući da je bio izuzetno mlad. 

- Imao sam četiri godine kada sam počeo, ne sećam se mnogo, ali fudbal volim od malih nogu. To mi je najveća ljubav... Od prvog dana imam podršku roditelja, tata je tu za sve što treba, tu su mama i sestra - kazao je Šljivić, a potom objasnio kada je prvi put obukao crveno-beli dres. 

- Prvi put sam u Zvezdu došao na pripreme u Sloveniju, imao sam 12 godina. Bilo je puno mojih drugara, prelepa uspomena. Bilo je teško u početku, bio sam mlad kada sam se preselio u Beograd, ali su mi saigrači pomogli da se prilagodim što brže. Hvala im na tome. 

Po svemu viđenom tokom pripremnog perioda jasno je da trener Barak Bahar ozbiljno računa na Šljicića u narednoj sezoni, a mladi fudbaler crveno-belih otkrio je koje je ciljeve stavio pred sebe. 

- Glavni cilj mi je titula, želim da što više učestvujem u tome. Imamo šansu da se pokažemo u Ligi šampiona, voleo bih da pokažemo da možemo da se nosimo sa evropskim velikanima. Na nekim utakmicama sam skupljao lopte, protiv Milana na Marakani sam skupljao lopte, a sada ću imati šansu da igram protiv takvih ekipa. Uzbuđen sam zbog toga i jedva čekam - jasan je bio talentovani vezista, a za kraj dodao šta za njega predstavlja Crvena zvezda. 

- Zvezdu volim od malena, to je velika ljubav, srećan sam ovde, osećam se kao kod kuće - podvukao je Šljivić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija