• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.07.2023

20:54

Zvezdan Terzić: Eraković je najbolji mladi igrač u Srbiji!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Zvezdan Terzić: Eraković je najbolji mladi igrač u Srbiji!

Podeli vest

Crvena zvezda je prodala mladog defanzivca Strahinju Erakovića (22) u Zenit iz Sankt Peterburga za 7.000.000 evra, a o tom transferu za ruske medije pričao je generalni direktor Beograđana Zvezdan Terzić (57).

Zvezdin funkcioner kaže da je Eraković najbolji mladi fudbaler u Srbiji, kao i da je njegova lično odluka bila da izabere prelazak u Zenit, umesto u moskovski Spartak.

Foto: informer

 

 

Terzić je na taj način potvrdio da je Zvezda za svog fudbalera imala dve ponude na stolu u isto vreme.

- Zvezda nije odbila da proda Strahinju u Spartak. On je doneo odluku da mu naredni klub bio Zenit, to je njegov izbor. Eraković je najbolji mladi igrač u Srbiji, čovek snažnog karaktera. Rođen je da bude lider i izgradiće veliku karijeru. Biće važan igrač za Zenit - poručuje Terzić sa ruski "Sport Ekspres".

Foto: Starsportphoto

 

 

Glavni Zvezdin operativac je još jednom potvrdio da crveno-beli žele da vrate mladog defanzivca na šestomesečnu pozajmicu, da igra u grupnoj fazi Lige šampiona. Ipak, još je neizvesno da li je takav rasplet ostvarljiv.

Hoće li se Eraković vratiti na pozajmicu na šest meseci? Videćemo, razgovaramo o tome. Voleo bih da Eraković igra za nas u Ligi šampiona - dodaje Terzić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija