• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2023

20:47

Šok! Meč Crvene zvezde i Fiorentine se odlaže?

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Šok! Meč Crvene zvezde i Fiorentine se odlaže?

Podeli vest

Ekspedicija italijanskog tima nije mogla da poleti za Beograd zbog snažnog nevremena.

Šokantna vest stiže sa Apenina - prijateljska utakmica između fudbalera Fiorentine i Crvene zvezde, koja je planirana za sutra veče na "Marakani" (20.00), sada je pod velikim znakom pitanja!

Razlog za to je što "ljubičasti" nisu mogli večeras da polete za Beograd zbog velikog nevremena koje je zahvatilo Italiju. Kako prenose tamošnji mediji, posle nekoliko sati čekanja, let je odložen, a konačna odluka o dolasku u srpsku prestonicu biće doneta sutra ujutru.

"Avion koji je sa ekspedicijom Fiorentine trebao da poleti sa aerodroma "Peretola" ka Beogradu nije mogao to da učini zbog jakog vetra. Čarter let je preusmeren na rimski "Fjumićino", gde su igrači "ljubičastih" i trener Vinćenco Italijano morali da čekaju nekoliko sati, ali na kraju su se vratili u klupski trening-kamp. To je klubu iz Firence u velikoj meri pokvarilo planove, pa će tek u ranim jutarnjim časovima biće doneta i konačna odluka da li će gostovati na "Marakani", pišu italijanski mediji.

Inače, u Italiji su minulih dana pogodile vremenske nepogode, visoke temperature i iznenadne oluje, a pored toga su sve veći i požari na jugu zemlje.

Okršaj sa timom iz Firence trebao je da bude generalna provera srpskog prvaka pred početak nove sezone, u kojoj će igrati u grupnoj fazi Lige šampiona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija