• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.07.2023

15:07

Dragović u šali poručuje: Plakaću ako ne prođemo grupu Lige šampiona

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Dragović u šali poručuje: Plakaću ako ne prođemo grupu Lige šampiona

Podeli vest

Plakaću ako budemo četvrti u grupi Lige šampiona, poručio je kapiten Crvene zvezde Aleksandar Dragović.

Crveno-beli su predvođeni novim trenerom Barakom Baharom fantastično odradili pripremni period, u toku kojeg su igrali sedam mečeva i ostvarili isto toliko pobeda, od kojih je najubedljivija ona protiv Fiorentine (5:0). Sve je to podiglo očekivanja kako navijača, tako i ekipe, koja veruje da može da prođe grupu Lige šampiona.
U polušali, on je rekao da će plakati ako Zvezda bude četvrta u grupi. 

- Ne razmišljam o broju bodova. U Ligi šampiona ćemo sve od sebe da vidimo koliko možemo. Želimo da budemo drugi, ali i ako budemo treći neću plakati. Ako budemo četvrti, možda hoću. Nije to ono što želimo, ali i to je fudbal. Svi znamo koliko drugi imaju para - poručio je Dragović.

Dobar prijatelj štopera crveno-belih je fudbaler Reala David Alaba. Kaže da bi zbog njega voleo da se sa "kraljevskim" klubom sretne u elitnom takmičenju.
- Idemo da se borimo, ali moramo da budemo realni. Ako dobijemo Mančester siti iz prvog i Real Madrid iz drugog šešira, biće teško. Moramo da čekamo da vidimo koga ćemo da dobijemo, a na kraju ćemo videti šta će biti, borićemo se za drugo mesto. Uvek kad kažem koga bih želeo, to se ne desi, ali voleo bih Real Madrid da igram protiv Alabe. Dobri smo drugari, ali ja mislim da on zna ni gde je Crvena zvezda. Međutim, znaće kad dođe na punu "Marakanu" šta je Zvezda - zaključio je Dragović.

Krajem prošle sezone "Marakanu" je potresla vest da Dragović želi da promeni sredinu. U međuvremenu je promenio mišljenje i shvatio je da ipak želi da ostane. Glavni razlog je to što mu je utisak da klub raste.

Foto: Starsportphoto

 

- Nisam ostao zbog Lige šampiona. Ne, nije to razlog. Video sam kako Zvezda raste. Stvarno ove takmičarske godine mogu da se dese lepe stvari. Osećam to. Samo da svi ostanemo zdravi, uz malo sreće možemo da imamo mnogo uspeha - jasan je Dragović.
Sastav svlačionice se znatno promenilo. Otišao je kapiten Milan Borjan i još nekoliko igrača, dok je došlo osam momaka koji se tek uklapaju u tim. Kao pravi profesionalac, kapiten ističe da se za njega ništa nije promenilo.
- Ništa se nije promenilo, osim jezik, pričamo engleski u svlačionici. To što neki igrači više nisu tu su odluke trenera ili koga već. Tako je i meni jednom rečeno da neću više biti deo reprezentacije, ali to je fudbal, naučite da živite sa tim. Ovi igrači se dobro uklapaju. Evo, pitajte Krasoa kako se slažemo - kroz osmeh je zaključio Dragović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija